Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ez hogy lehetséges?

Ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Megnéztem a skorpió horoszkóp tulajdonságait, és nekem is skorpió a horoszkópom, ahogy olvastam, csodálkoztam hogy a háromnegyede igaz rám , sosem hittem ezeknek a horoszkópos cuccoknak, de megváltozott a véleményem, ez egyáltalán hogy lehet? sokat gondolkodtam,de még mindig lehetetlennek találom, pedig ott volt elöttem és a nagy része igaz rám!
2014. aug. 29. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Tudatos, nagyratörő, és finoman egoista vagy?

Nagy terveket dédelgetsz, amiket bármi áron véghez akarsz vinni? Akkor vagy igazi skorpió.

A skorpió tulajdonságai:

Kegyetlen vitapartner, de gyengéd a szeretteivel.

Nemtörődöm, közömbös a világ dolgai iránt, de ugyanakkor empatikus, és érzelmes.

Lehet durr bele személyiségű, de ezzel egyidőben megfontolt, és óvatos.

Semmibe nem kezd bele, amég nem biztos a dolgában, de azután adj neki.

Ilyesmi személyiség vagy?

2014. aug. 29. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért igaz, mert nagyon általános dolgokat fogalmaz meg.
2014. aug. 29. 22:36
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 igen, ilyesmi vagyok de nem teljesen, például a szeretteimmel se vagyok annyari gyengéd, és óvatos is csak néha.
2014. aug. 30. 13:34
 4/6 A kérdező kommentje:
*annyira
2014. aug. 30. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Kezdjük és fejezzük be is ott, hogy a Skorpió nem a horoszkópod. A horoszkóp egy képlet, ami a születési helyedre és percedre van felállítva és az arra vonatkozó bolygóállásokat tartalmazza.

Az, hogy elolvastál egy általános Skorpió jellemzést és találtál rá magadra illő tulajdonságokat akár véletlen is lehet.

2014. aug. 30. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Igazából általános emberi dolgokat fogalmaznak meg... Mint a jósok ,mikor mondják: láááátom nincs túl jó anyagi helyzetben (Hát miért? ebben az országban ki van olyan jó anyagi helyzetben?) :D
2014. aug. 31. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!