Szűz - Skorpió?
sziasztok,
olyan szűz apukát keresek akinek van skorpió lánya, hajlandó lenne elmesélni a vele való kapcsolatát! :-)
A szűz állandóan kritizál, agyamra megy, ha így teszek le egy poharat, akkor arrébb teszi, csak, hogy úgy legyen, mert ő jobban tudja....
Összességében: az ember agyára megy.
üdv: skorpió lány.......
Szerintem egy szűz apukának nehéz kezelni egy skorpió gyereket,nem értik egymást igazán. A kislány valószínűleg lázadó lesz, és tipikus "vaskalapos" apukának fogja tartani az apját, aki sosem érti meg semmiben,pláne pasi-ügyekben. Ez tűnhet általános apa-kamaszlány elemzésnek, de a szűz-skorpió esetben fokozottan igaz.
A későbbiekben, amikor felnő a kislány,már úgy tekinthet az apjára,mint a józanság mintaképére,akit nagyon megbecsül. Mindenképp a szűz a józan,a skorpió a lobbanékony fél. Férj-feleség felállásban ismerek ilyen párt,évtizedek óta együtt vannak.
Ez persze csak feltételezés, csak és kizárólag a horoszkóp-sztereotípiákban gondolkodtam! Én ezekben a dolgokban hiszek is,meg nem is, de nagyon érdekesnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!