Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Volt már bak horoszkópú...

Volt már bak horoszkópú szerelmed? Milyen volt a természete?

Figyelt kérdés
Hiszek a horoszkópban,de csak olyan szinten,hogy az alap tulajdonságainkat befolyásolja. Érdekelne,milyenek a bakok kapcsolatban,érzések kimutatása,hűsèg stb... Nem ez alapjàn szeretnék párt választani! Az új barátom bak ès ezèrt érdekel.
2014. aug. 6. 10:19
1 2
 11/14 gabriell88 válasza:
Nekem a vőlegényem bak.:) és egyáltalán nem jellemző rá az amit a horoszkóp ír.Sok minden érdekli,az információ gyüjtés az egyik hobbija, szeret jól tájékozott lenni, viszont szeret a földön járni típus.nagyon nyitott, van humora és ő az ediggi barátaim közül az egyetlen aki folyton figyelmes, türelmes és nagyon is ki tudja mutatni az érzéseit.Hirtelen haragu, de olyan hamar el is száll a dühe amilyen hamar jön.Minden nap gondol rám, hoz vagy tesz valamit.Pl a minap csak úgy kaptam tőle francia krémest(ez a kedvencem) Este pedig mire hazaértem a munkából elmosogotott nekem és rendet rakott.:) egyszóval egy szeretni való ember :)
2014. aug. 6. 19:01
 12/14 anonim válasza:
Interneten sok helyen le van írva a jellemzésük de ezt nem lehet általánósítani a bak jellemzései van akiben kevés található meg és van aki teljesen megfelel a bak jellemzőinek!
2014. aug. 6. 19:02
 13/14 gabriell88 válasza:
ó és rengetek barátja van.idegen környezetben is hamar oldódik.
2014. aug. 6. 19:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Ilyen jegyű párom még nem volt, de a nagyanyám bak, és nagyon akaratos, makacs, önfejű. De nagyapámmal jól megvannak, több, mint 50 éves házasok, mamámról nem tudom, hogy valaha is kikacsintgatott volna, szóval hűséges. Viszont ha akkor lehetősége lett volna karriert építeni, akkor a karrier a család elé került volna, így a családon élte ki az ambícióit (nem mindig előnyösen), illetve anyukám (a lánya) panaszkodott sokat, hogy mamámnak a család mindig második volt a munkája mögött.
2014. aug. 7. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!