Srácként olyan kapcsolatra vágyom amiben a párom rabszolgája lehetek. Milyen csillagjegyű nőt kéne keresnem?
Először is legyen benne valami Rák, mert a Rákok olyanok, hogy nem tűrik, ha bármi másképp alakul, mint ahogy azt ők képzelik. Nem otthoni közegben másoknak néha enged, de otthon soha, otthon ő akar uralkodni, nem tűr ellenvetést.
Viszont nem kommunikálja időben és jól az elképzeléseit, ezért:
Legyen benne egy nagy adag Kos is, mert ő jól kimondja amit akar.
Jó ha egy adag Oroszlánság is lapul benne, mert elvárja, hogy dícsérjék és istenítsék a nagy semmiért, szóval igazi rabszolgaként nyalhatod a talpát.
És ha az ágyjelenetekben is egy hajcsárt, egy dominát akarsz, akkor Skorpió is legyen benne!
Ezeket a "legyen bennéket" úgy értettem, hogy napjegy, holdjegy, aszcendens, mars, vésnusz, stb valamelyike legyen valamelyik a horoszkópjában...
Kitartó szenvedést és szolgaságot kívánok!
Skorpió nőként tiltakozom! :-) De ez ennél sokkal összetettebb, nem lehet a napjegyből kiindulni.
Két azonos napjegyű, sőt, egy napon született ember is lehet teljesen különböző. Láttam már ilyet.
A napjegy csak egy a sok szempont közül, számítanak a bolygók, házak, mi hol helyezkedik el. Születés pontos ideje (év, hónap, nap, óra, perc), és helye is lényeges.
Érdemes a nyugati és a keleti asztrológiát összevetve is elemezni.
15. vagyok
Nekem Bikában, Skorpióban, Nyilasban és Bakban vannak bolygóim. Nekem fontos, hogy fel tudjak nézni a páromra, tudnék társként komolyan venni egy tutyimutyi, teszetosza, önállótlan embert.
15. vagyok
Nekem Bikában, Skorpióban, Nyilasban és Bakban vannak bolygóim. Nekem fontos, hogy fel tudjak nézni a páromra, SOHA NEM tudnék társként komolyan venni egy tutyimutyi, teszetosza, önállótlan embert.
Én is halak vagyok. Oroszlánt tudnám ajánlani. Nekem sajnos egy rövid ideig volt hozzá szerencsétlenségem, aztán leléptem.
Igazi rabszolgatartó: bármit teszel, ha nagyon nagy dolog, kapsz egy picike dícséretet, egyébként semmit, minden amit teszel magától értetődik nála. Ha felfordulsz, az sem érdekli. Viszont van benne valami rendkívül vonzó, aki ezt bírja megmaradhat mellette rabszolgának, ja és ellent ne merj mondani neki!
Bátran kijelenthetem a szabadságot a skorpió és állítólag a bika korlátozza a legjobban!
Hogy honnan veszem?Az egyik szülőm skorpió ő bezárt a nyári szünetben a lakásba,h nem mehetek ki,mert az ő tulajdona vagyok,gondolta ő,még most is őrzöm az sms-ét,amiben megírja nekem,h levegőt venni sincs az ő engedélye nélkül jogom!
A másik szülőm meg oroszlán,egy rikácsoló,állandóan követelőző idióta,aki csak a Bólintó Jánosokat és a segg nyalást bírja maga körül elviselni.Viszont ő ellene volt a bezárásomnak és mikor tudta,h kiszököm az ablakon be sem árult a skorpió félnek,aki mellékesen időnként vert is,mert az volt a demagógiája,hogy én ettől őt majd baromira tisztelni fogom.
Ennyit a tapasztalataimról.Akkor lássam őket,mikor a hátam közepét így felnőttként,cserélhettünk volna szülőt akkor,te elégedett lennél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!