Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a bak ferfiak? Van...

Milyenek a bak ferfiak? Van akinek az, vagy akinek az van?

Figyelt kérdés
es akinek a parja az,annak mi a horoszkopja?jol kijönnek? a bak olyan zarkozott termeszet,nehezen lehet vele baratkozni,pedig en szeretnek,nem szereti ha megerintem. ovakodik,eleg hatarozott.önallo.jol erzi magat egyedül is ugy latom,boldogul az eletben,de sztem neki is jo lenne egy tars aki kenyezteti.csak titkolja,vagy mi?

2014. júl. 8. 08:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen. Utananeztem. azt irja kivaloan kiegeszitjük egymast. :=)
2014. júl. 8. 12:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyik magába forduló, de érzelmes, a másik pedig csodálatos humorú társasági ember. Csak a napjegyük közös, a többi eltérő. Ezt sokan hajlamosak elfelejteni.
2014. júl. 8. 20:34
 13/15 anonim válasza:
Nekem bak a párom. Barátságból alakult ki a kapcsolatunk. Szóval szerintem sok idő kellett ahhoz hogy "nyitni tudjon". Nagyon gyengéd (olykor bedurvul:P), értékeli a legkisebb dolgokat is. Korrekt, kedves, soha nem ideges, lojális. Egyszerű. Mélyen szeret. A bakok a legmegbízhatóbbak egyébként, soha nem csalnak meg!
2014. júl. 16. 18:14
 14/15 anonim válasza:
Előző vagyok. A bak páromnak bika az aszcendense. :)
2014. júl. 16. 18:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Halak vagyok bak aszc-sel. Minden jellemez, amit a bakokról írnak.
2014. aug. 2. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!