Mit jelenthet ha a 7-es szám végigkíséri az életemet?
Az én életemben 4 szám szerepel, de az is folyton, mindenhol.
1997.01.07. születési dátumom. 7 betűből álló városnév ahol születtem, 9 betűs a helységnév ahol lakom. A felvételinél 17.- voltam a ranglistán.
Életem eddigi legjobb dolgai 10-17 évesen történtek velem.
A ház ahol felnőttem 1-es számú.
19.-én vallottunk szerelmet egymásnak a 19 éves barátommal.
általában a naplóban vagy 17. vagy 19. vagyok.
Igaz ez több szám, de nekem minden szempontból szerencsés. Esetleg olvass számmisztikát, vagy wikipédiát.
Köszönöm a válaszokat. Nem hiszem hogy véletlen, csak még nem jöttem rá, mit akar tõlem. A számmisztikában a névszámom is hetes. Az esküvõnk dátumával vonzottuk be, azóta minden jelentõs életeseménynél jelen van. A kisfiam születési dátumát nem befolyásolhattam, ahogy a kórházi szoba számát se, a zárbetétet se én választottam, a névszámomról nem is beszélve.
Tegnap volt a hetedik házassági évfordulónk, gondoltam hátha választ japok :) A véletlenben nem hiszek.
( próbálkoztam a skandináv lottóval is, de az eddig nem jött be :))
Nem létezik véletlen, minden elvan tervezve, lehet, hogy neked az szám kulcsfontosságu szerepet fog játszani, ajánlom, hogy figyeld, ird fel a kulonleges helyzeteket és probálj kapcsolatokat találni. Egyébként a hetes nagyon gyakori a szamisztikaban, és mély jelentése van. Pl. a 7es szám az embert jelöli:
- 3: a szentháromság, a lélek, a Isten, a cső ami összeköti az embert az Istennel, a mindent átjáró láthatatlan erő
- 4: a négy elem: föld, viz, levegő, tűz, ez a földi kötődést jelenti
tehát az ember a 7es szám, ami testből és lélekből áll, mi kapcsolatban vagyunk az Istennel és a földdel is
tehát a hetes egy fontos, nagy jelentésű szám.
Te ebben a szempontban kulonlegesebb vagy, mint egy másik ember. Keresd jelentését, és figyelj oda ezekre a JELEKRE. Az életünket jelek veszik körül, amelyeket csak felkell fedezni, és segitenek neked. Nálam az a fura, hogy mindennap egy vagy több ilyen számot veszek észre az órán, hogy : 12 12, 11 11, 19 19 stb. Már néhány hónapja felirom ezeket, és kb. 4ezret jegyeztem fel. Figyeld a jelektet, mert ami veled történik, tuti, hogy nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!