Rák és Bak kombinácio milyen lehet párkapcsolatba?
En bak vagyok és a férjem rák.Nagyon nehezen jövünk ki egymással.Néha fárasztóak vagyunk egymásnak!Viszont én vagyok és voltam a türõképesebb miondig.
De szerintem ez nemcsak attól függ, hogy mi a horoszkópunk!
Hogyan jöttök ki egymással?
Én rák vagyok és teljesen hűséges, megbízható. A bakokkal pedig mindig is jól kijöttem.
A rák víz, a bak pedig föld jegy. Ha csak a napot nézzük, akkor illenek egymáshoz. Habár szembenállnak egymással. Ez vagy nagy fokú vonzalmat és jó kapcsolatot vagy pedig egymás idegesítését eredményezi. Ugyanúgy, mint pl. az oroszlán-vizöntő párosnál.
Hiába mondják, hogy az ilyen szembenálló jegyek jól kiegészítik egymást... kezdetben igen, de hosszútávon rettentően idegesítő tud lenni, hogy egész más a másik, teljesen másra vágyik...
Tehát csak óvatosan!
Esetetekben a bak-rák... A bak éléggé kritikus és fanyar a humora, nem könnyen fejezi ki amit érez, ezt egy rák, főleg ha nő... nem biztos, hogy jól viseli. És fordítva. A rák nő állandó nyafogását, dirigálást, parancsolgatását és irreális elvárásait... nem biztos hogy a bak sokáig tűri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!