Milyen, ill. hogyan viselkedik a szerelemben egy rák horoszkópú, nyilas aszcendenssel rendelkező férfi?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 12:16
12/17 anonim válasza:
Úgy tudom ez az aszcendensgörbe az erőszaktevők sajátja, szóval, ha rólad van szó, sak óvatosan!
13/17 anonim válasza:
Nem annyira tüzesek, inkább a gyengéd erotikát, hangulatos szeretgetést részesítik előnyben. A rák az tuti hűséges, befelé forduló, ő általában kezdeményezni sem mer. A nyilas pont az ellentéte, nem hűséges, sok barátja van, sokat bulizik, játékos, és ha nem játszol vele eleget, akkor képes megúnni hamar, és keresni mást magának. Elég ellentétes jegy, hát a viselkedése attól függ, hogy melyik jegy dominál benne jobban. Meg a nevelés is sokat hozzá tesz, nem csak a horoszkóp. De alapvetően ez a párosítás aranyos lehet.
14/17 anonim válasza:
Legjobb ha megismered, ahhoz idő kell. Sokat beszélgetsz vele, abból is kiderül sokminden. Nem rohanni és egyből fejest ugrani a mélyvízbe.
15/17 anonim válasza:
Nincs 2 egyforma ember még azok között se, akik ugyanakkor születtek (még ikertestvérek között is óriási lehet a különbség). Párválasztásnál ne az asztrológia alapján dönts. Beszélgessetek, ismerd meg, ha összetartoztok, úgyis jó lesz, ha nem, úgyis mindegy.
16/17 anonim válasza:
Férfiban a legjobb jegy a Rák, és legrosszabb a Kos.
17/17 anonim válasza:
Rák férfi vagyok, nyilas aszcendenssel
rám jellemző a szerelemben:
kapcsolat elején kissé félénk, gyanakvó
ha a kiszemelt leányzó megbízhatónak tűnik, hamar kibontakozok és át is veszem az irányítást
Szenvedély, érzékiség az ágyban, harmóniára törekszem, de néha kifejezetten örülök, ha összeveszünk, hogy később még nagyobb legyen a kötődés kettőnk között, ha kibékülünk. Gyakran eltűnök hosszabb időkre is, de ha együtt vagyok a párommal le se tud vakarni magáról. :)
Maximálisan hűséges vagyok, a hűséget én is elvárom. A hűtlenséget sose bocsájtanám meg, ennek ellenére nem szoktam ok nélkül féltékenykedni. Ja és nem bírom elviselni, ha nem bizonyítják folyton, hogy szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!