Vízöntő nők miért rajonganak annyira a Skorpió jegyű férfiak iránt?
Több esetben is azt vettem észre, hogy a legkétesebb viselkedésű és kinézetű Skorpió pasik után (akikre többen is azt mondják, hogy vigyázni kell velük) teljesen odavannak a Vízöntő nők és akár tűzön-vízen át követik őket. Miért van ez szerintetek?
Ugyanez a rajongás jellemző munkahelyi viszonyban a Vízöntő férfi és Skorpió férfi között akkor is, ha sokszor pl. a Skorpió férfi csúnyán átveri a másikat.
A komoly válaszokat előre is köszönöm szépen.
hali(:
én is vízöntő vagyok (36éves).soha nem hittem a horoszkópokban,se más hasonló hülyeségekben.és ma is azt gondolom a jóslás,a tarot,a babona,az álomfejtés mind mind butítás és manipuláció. az elmúlt két évben volt ídőm foglalkozni(ráfigyelnI) a horoszkópokra és az emberi kapcsolatokra..vlaki felvonta rá figyelmem és azt vettem észre, Igen! rengeteg skorpió vesz körül(: és igenis lehet őket kezelni és szeretni is!tele vannak szenvedéllyel és ötlettel. és belátom,hogy a vízöntők mellett nem sokan bírják sokáig, talán csak az ikrek vagy egy másik vízöntő az aki mellett én, és aki mellettem jól érzi magát és hosszabb kapcsolatra képesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!