Mérleg. Milyen aszcendessel?
Sziasztok. Mérleg férfi vagyok.
1985.10.22. 00:05 perckor születtem.budapesten. A mérleg jegyek igazak rám. Milyen vagyok?
Szia!
Napjegyed szerint Mérleg vagy, Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, Holdad a Vízöntő jegyébe esik, és sok bolygód van még a Skorpió jegyében is.
Jó a kompromisszumkészséged, és jó diplomata vagy. Szereted a finom és a szép dolgokat, ízlésed kifinomult. A tenyered tisztaságára valóságos és átvitt értelemben is nagyon vigyázol. Mint partner működsz a legjobban. Szeretsz másokat szórakoztatni, miközben te is társasági ember vagy. Fontos a nyugalom, a harmónia, és mindent megteszel azért, hogy ezt elérd.
Sok barátod van. Nagyon félsz attól, hogy nevetségessé válhatnál. Szereted érzelmeidet kimutatni. Szereted a gyermekeket, és ők ezt érzik is. A türelem nem a legerősebb oldalad. A kényszert nem tűröd, de a hízelgéssel le lehet venni a lábadról. Élvezed a jó élet bűvöletét.
Lelkileg érzékeny vagy, de tudsz távolságot tartani. Ha nem vigyázol, a féltékenység megkeseríthetné az életedet.
Kedves kérdező! Egy teljes horoszkóp elemzés sokkal több időt vesz igénybe, mint amennyit te gondolsz. Ha szeretnéd kielemeztetni a horoszkópodat, keress fel egy asztrológust.
Szeretettel: Németh Ági ebből az szakmából
Én írtam először, hogy az oroszlán az aszcendensed.
Nekem a holdam mérleg, de egyáltalán nem vagyok kibékülve vele. Nagyon nehezen hozok döntéseket, mindent alaposan (túlságosan) körbejárok. Már egy hete rágódok ugyanazon a témakörön, és ez csak a mostani hét. Fontos, hogy nyugalom, békesség legyen körülöttem, veszekedni utálok. Inkább tűrök, lenyelem a sérelmeket, szemet hunyok az idegesítő dolgok felett. De ezt sem örökké. Folyamatossan raktározom a sérelmeket, egy ideig tűröm, majd robbanok. Akkor a jóisten irgalmazzon a körülöttem lévőknek :) A mérleg napjegyet is hasonlónak képzelem és persze látom a környezetemben. Érdekes, hogy minden mérleg férfi, akit ismerek, az szeret táncolni,kirándulni és tud főzni. Általában szép emberek, de ha nem, akkor is van bennük valami elragadó, báj. Olyanok, mint a szirének, szinte csalogatják az ellenkező nemet. Egyik unokaöcsém mérleg és
mindeki odavan érte, egyszerűen imádnivaló. Mindegy hova viszik, megkedvelik. Intelligens, vicces, csacsogós, mint a többi mérleg ismerősöm. Ki nem állhat egyedül lenni, mindig kell valaki, akinek bohóckodhat, produkálhatja magát. Negatívum, amit szintén több ember alapján írok: hajlamosság a lustaságra, érzékenység (főleg, ha úgy véli igazságtalanság érte), akaratos (ha valamiről meg van győződve, akkor szinte lehetetlen az ellenkezőjéről meggyőzni, még a kost is könnyebb). Tipikusan csoportos lény a mérleg, még sok döntését is úgy hozza, hogy a többieket bevonja. Párkapcsolatban könnyen megbánthatja a társát, hiszen hajlamos flörtölgetni, nyugodt szívvel mással cseverészni. Akkor is, ha a másik mindezt végignézi. Ő persze nem érti mi a probléma, hiszen ő csak tetszeni akar, de mindenkinek. Minél szebb valaki, annál jobban be akar neki vágódni. Szerelmes típus, sokszor idealizálja a kapcsolatot. Végül vagy csalódik vagy pedig megházasodik. Akár hónapok után is, mint nem egy mérleg ismerősöm.
Oroszlán aszcendensűt nem, viszont napjegyűt ismerek párat. 12-ből 11 alig szól pár szót, sosem veszekedik, inkább tűr. Nem érzik magukat királyi fennségnek és nem várják el, hogy körbeugrálják őket. Átlagosan öltözködnek és nem felsőbbrendűek. Mint ahogy azt sok horoszkóp beállítja. Az az egy kivétel sem az, de ő abban tér el, hogy ki meri nyitni a száját.Illetve az egyik bátyámnak oroszlán holdja van. Ő imádja magát produkálni, a társaság középpontjában lenni. Viszont az oroszlán napjegyű párja szintén az a csöndesebb fajta. Szóval ezek után nem tudom, hogy ez az aszcendens milyen hatással lehet rád. Gondolom még jobban vágysz a figyelemre, a történeteidet pedig még jobban, izgalmasabban, viccesebben adod elő társaságban.
Mégegyszer mondom, ezek a saját megfigyeléseim, melyeket nem a horoszkópos leírások alapján írtam.
* Mint ahogy azt sok horoszkóp beállítja. -> Nem úgy, mint ahogy, azt sok horoszkóp beállítja.
Bár tisztában vagyok vele,hogy a többi bolygóállást is figyelembe kell venni. Feltéve, ha az ember komolyan akarja elemezni a horoszkóját. Újságos hülyeségeket el sem olvasom, azokat csak hasraütésszerűen irogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!