Horoszkóp, aszcendens?
Sziasztok !
a horoszkópom bak az aszcendensem nyilas , mit gondoltok egy ilyen emberről??? ha számít férfi vagyok...
és milyen ember illik hozzám?
Én őszintén szólva semmit nem gondolok, de ő igen : [link]
A bakokat szeretem, de nyilast nem is ismerek. Egyébként bátyám is bak. Nem jött be neki sem a halak, skorpió, bak, viszont az oroszlánnal gyönyörűen megvannak.
köszönöm a válaszodat :)
igazából azért tettem fel ezt a kérdést , mert nagyon tetszik egy ikrek horoszkópú lány de szinte az összes oldal azt mondja , hogy bakhoz szörnyű párosítás viszont nyilashoz a legjobb.... nem tudom , hogy mit gondoljak :(
A bak szilárd a nyilas szabad szellem. Az egyik oldja a másik keménységét - merevségét.
Ne keresgélj jegy szerint, hiszen az aszcendensét nem tudhatod.
Hogy kire lenne szükséged ? Egy mély érzésű nőre, aki ismeri a határait, neked megadja a kellő szabadságot és elfogadja a döntéseidet. Aki tud oldott és laza lenni nem körülményeskedik feleslegesen. Aki tiszteletben tartja az életteredet - támogat és ezt önzetlenül tesz, mert nem esik nehezére. Nem megalkuvásból. No és.. nem árt, ha okos. Nehezen viseled a buta - középszerű embereket..:-) Igaz?
Szép estét mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!