Melyik a legőszintébb horoszkóp?
Én halak vagyok, én sem szeretek hazudni, csak ha nagyon muszáj.
De amúgy szerintem ez emberfüggő.
Szerintem az oroszlán, meg általában a tűz jegyek őszinték. Ők nagyon nem szeretik az alakoskodást, a kicsinyes játékokat. Én oroszlán vagyok, és rám is igaz, meg a tűz jegyű ismerőseimre, barátaimra is.
A skorpiót őszintén szólva én is hazudozónak, alakoskodónak ismerem, és nem is tudok olyan horoszkópról, ahol ezt a jegyet nagy igazmondónak írnák le. A levegő meg a vízjegyek hablatyolnak, a Halak tesóm például nem hazudik, csak szimplán összevissza beszél, és a rossz véleményét soha nem mondaná ki, nehogy megbántson valakit. A Szüzek kibeszélnek másokat a hátuk mögött, de nem mondják a szemedbe.
Természetesen ez nem igaz mindenkire, nem akarok senkit megbántani. De nekem ezek a tapasztalataim.
emberfüggő szerintem
én skorpió vagyok és őszinte, de az őszinteség nem mindig olyan szuperjó tulajdonság, ugyanis az embereknek többnyire jobban fáj, mintha valami kis kellemeset hazudoznék nekik a külsejükkel kapcsolatban ha kérdezik pl., vagy arról, milyen embernek tartom őket.
az őszinteség olyan dolog, hogy még akkor is vérig sérthetsz vele, ha relatíve finoman közlöd az illetővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!