Másnak is feltűnt, hogy az oroszlán jegyűek trehányak, koszosak, hanyagok?
Figyelt kérdés
Az én tapasztalatom, hogy nekik megfelel az, hogy mocsokban éljenek, és azt is hagynak maguk után. És nem csak a rendetlenségre gondolok, hanem nagyjarészt az alapvető higiéniára. Pl. tusolás, saját maga után eltakarítás, tiszta ruha/ágynemű,lakás,bármi ügyileg...2014. ápr. 2. 22:40
21/27 A kérdező kommentje:
na, ezt k*rvára egy másik kérdéshez akartam, elnézést.
2014. ápr. 3. 23:40
22/27 anonim válasza:
Egyik lány osztálytársam oroszlán, minden héten shoppingol akár többször is, minden nap igényes sminkkel jön iskolába, ügyel arra, hogy mindig illatos legyen, szóval szerintem ez nem általánosítható csillagjegy alapján.
23/27 A kérdező kommentje:
de beképzelt, te is mondod
2014. ápr. 13. 09:05
24/27 anonim válasza:
És a beképzeltségnek mi köze a trehánysághoz, koszossághoz vagy a hanyagsághoz?
25/27 A kérdező kommentje:
sceptic, annyira fárasztó vagy xD
2014. ápr. 13. 12:59
26/27 anonim válasza:
Én oroszlán vagyok mindig rendet teszek, és magamra is elég sokat adok :)
27/27 anonim válasza:
Én oroszlán lány vagyok, az íróasztalomon általában kellemes rendetlenség van, és van, hogy nem találom a dolgaimat, de ez sajna inkább genetikai örökség, tudnillik a szüleim -akik mindketten Szűz jegyűek(!!!!)-nagyon rendetlenek.
Fésülködni nem nagyon szeretek, mert reménytelen a "sörényemmel" való küzdelem, de az biztos, hogy nagyon tiszta vagyok, a koszt utálom.
Am. mi oroszlánok tényleg lusták vagyunk, ez valóban igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!