Rák és bika kapcsolatában mire kell figyelni, hogy harmonikus legyen?
Én rák nő vagyok, párom bika. Nem vagyunk régóta együtt és csak arra lennék kíváncsi van-e valami, amivel kellemetlenséget okozhatunk egymásnak/megbánthatjuk a másikat/az igeire mehetünk, stb, a csillagjegyünkből fakadóan.
Csak tisztázásképp : nem ez alapján élem az életem, de talán megkönnyítheti a "hibák" észrevételét.
Hát pl arra, hogy ne csak most figyelj erre, hanem akkor életed végéig! Tipikus hibája a rák nőnek, hogy eleinte megjátssza magát, hogy harmónia legyen, ha a palit behálózta, ha már összeházasodtak, gyereket szült, utána nem játssza meg magát tovább. Ami ugye nem lenne baj, a baj csak az, hogy előtte másnak mutatta magát, és a férfi azt a nőt ismerte meg, nem az eredetit... Szóval szegény csak később koppan.
Hát ezt kerüld, erre figyelj!
A bátyám bika, párja halak. Instabil az idegrendszere. Hajlamos olyat mondani vagy tenni, amit később megbánhat. Utána bocsánatot kér és megpróbálja jóvátenni. Elvárja a háziaságot, finom ételeket is. Viszont a legjobb apa, akit valaha láttam.
Ha a rák, halak nem veszi a lelkére a bika dühkitöréseit és nem lustálkodik, akkor működhet.
Mi egymásra néztünk! Nevettünk a kérdés láttán!
Jobb ha elkerülitek egymást! Nem! Viccelek! Jó! Működik! 13év! 3gyermek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!