Nyilasok! Ez a jellemzés illik rátok? (bővebben lent)
Hát a bakokra pont nagyon nem igazak ezek a dolgok,főként,hogy szórakoztató társasági ember lenne,lehet,hogy társasági ember,de,hogy nem szórakoztató az biztos.
Viszont azt észrevettem már,hogy annak látják magukat,csak nincs mire föl.
A nyilast tulajdonképpen azért látják kiismerhetetlennek,mert egyszerre több érzés,hozzáállás kavarog benne és ezt valóban nyíltan ki is mutatja.Ezt nem értik meg a többiek.pedig személy szerint én értem a logikáját:)
Úgyhogy az én magam sem tudom,például nem a nyilasokra jellemző,az állítólag mérleg sajátosság.
A többi nyilas ismerősöm is nagyon is tudja mit akar(na).
Azonkívül borzasztó harag tartó vagyok,de a többiek is ha megütik a bokájukat,hamar megvan náluk a távolságtartás.
Úgyhogy stimmel,jó pár kiegészítéssel.Például tud szerelmes lenni,de nőben is az egyik legkevésbé párkapcsolat centrikus jegy.És ez így van.Erre nem tudják a kosok és bakok odaírni,hogy jaj ez a többi jegyre is igaz.
Rám szinte teljesen igaz, amiket leírtál.
"Képesek pár perc alatt bárkit elbűvölni" - ezt azért döntse el a környezetem :P.
8as válaszolónak
"-Ha rossz a kedvem, lehet megérzik, de a komoly nagy gondjaimat soha senki nem érzi meg, és sokszor meg sem tudják, mert nem panaszkodom, rossz kedvemben is inkább lelkesítek másokat. Így mindenki azt hiszi, hogy nekem semmi problémám az életben..." - ez igaz rám is mondjuk,talán ez valóban billeg a leírásomban.Sokszor van az,hogy nekem is rossz kedvem van,és még én bátorítok másokat.Egyébként ez a saját leírásom,elég sok Nyilast ismerek,és rájuk ez mind igaz,plusz rám is.
:D
És az is igaz,hogy az (egyik) legkevésbé párkapcsolat centrikus jegy.
Hogy lenne már épp a nyilas a legkevésbé párkapcsolatcentrikus???
Mindennél fontosabbnak tartom a párkapcsolatot, saját családot! Soha, de soha nem leszek boldog, ha nem találom meg a párom, akit szerethetek amíg csak élek! Egyedül vagy rövidtávú kapcsolatokban nem érzem jól magam, sőt ez utóbbi egyenesen idegesít, ha megérzem, hogy valaki nem szeret igazából és nem tervez velem, akkor nem is vagyok hajlandó vele maradni. Ahogy én nem használok ki senkit, úgy más se tegye velem! Egyedül még csak-csak megvagyok, de akkor is a párkapcsolatról és kiegyensúlyozott családról álmodom!
Ismerek más nyilast is, aki épp így van ezzel, még férfi is van közte! Szóval egyáltalán nem helytálló a kijelentésetek.
Legkevésbé párkapcsolatcentrikus az ikrek többsége!! Ez garantált. De még a vízöntő, kos, oroszlán és a halak is előbb van ezen a képzeletbeli listán, mint a nyilas!
Ha nagyon párkapcsolat centrikus nyilas vagy,az azért van,mert a 7.házban a párkapcsolat házában bolygók vannak.
Bármelyik jegy nagyon párkapcsolat centrikus,ha bolygók vannak a párkapcsolat házában.
A nyilas tesómnak a Jupiter és a Hold is ott van a 7.házban,ezért sosincs társ nélkül,mégis kijön a nyilas énje,minden barátnője panaszkodik mennyire szeret elvonulni,haverozni,vagy egyedül lenni.
Illik rám.sajnos...
Bár nem tudom mennyire vagyok elbűvölő.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!