Ha minden ember különböző akkor, hogy lehet 12 kategóriába sorolni minket?
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 09:30
21/21 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért pontoztak le. KIfejtettem a tapasztalatom, és nem mondtam semmilyen sértő dolgot. Csillag, az jó, hogy tanultál gyerekpszichológiát, de a gyerekek nem kicsi felnőttek. Tehát egy felnőtt ember személyiségét nem tudod megállapítani gyermekpszichológiával. De az alapján, hogy milyen csillagállás alatt született(főként, hogy a csillagok állása nem olyan, ahogy most látjuk, hhiszen olyan messze vannak, hogy a fény nem ér ide, csak pár száz év múlva), biztosan nem tudod megállapítani. Ha te meg azt állítod, hogy nem csillagászat alapján figyeled az embereket, és nem is tudományos, hanem ezoterikus szempontból, akkor mégis mi a halállal állapítod meg egy ember személyiségét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!