Van olyan netes horoszkóp, ami nem kizárólag az aktuális napot mutatja?
Figyelt kérdés
Elvileg semmi akadálya, hogy előre elkészítsék, miért nem szokták? Bien.hu-t nézegettem eddig, frankón a tegnapit mutatja a napi és a tavalyit a heti.2014. jan. 6. 06:50
1/6 anonim válasza:
Szia drága! Figyi, van egy egy szuppcsii oldal, ahol megnézheted. Én is ott szoktam nézni a kutyim, Csuncsuli horoszkópját ( meg persze a pasiaimét, nyáuuuuuuuuu)
webcím: www. halihopp/horoszkóp.com
Na Puszika
2/6 A kérdező kommentje:
Nem így néz ki a jó humor.
2014. jan. 7. 14:48
3/6 anonim válasza:
Ne haragudj kérlek, csak a barátnőmmel hülyéskedtünk, tudom nem volt szép. A te helyedben én is kiakadtam volna. Egyébként szerintem (ha még érdekel a véleményem) ne olvass ilyen netes horoszkópokat, mert csak valaki megírja őket, hogy jó pénzt keressen vele. Inkább ezeket az általánosabbakat ajánlom, vagy vannak ilyen emberek akik ilyenekkel foglalkoznak és velük is lehet beszélgetni. (Remélem nem értettem félre a kérdést); és még egyszer ne haragudj.... Jah és egyébként (bár gondolom ez kikövetkezhető) az első válaszoló vagyok
4/6 A kérdező kommentje:
Kiakadtam volna? Te értesz félre. Annyi a kérdés, hogy ha már teljesen mindegy, mikor készítik a bejegyzéseket, miért nem dolgoznak előre, ill. talált-e valaki hasonlót. Használtam egyszerű napi horoszkópokat, néha egész meglepően stimmel, és nem azért, mert elhiszem, hanem időnként figyelmeztet egészen váratlan dolgokra, és amikor nem, akkor nincs is semmi váratlan. Persze csak egyik-másikról derült ki, hogy ügyesebb. Ha te nem próbáltál még így válogatni köztük, és még mellé azt hiszed, vérkomolyan veszek egy játékot, emellett természetesen full ostobának tekintesz, akkor inkább ne fáradj! Sajnálom, hogy a nyitóból számodra nem derült ki, hogy nem téged szólítalak meg egyáltalán, esetleg revideálnod kellene a nézeteidet arról, hogy ki fogyatékos és ki nem. Ez van, sehol nem túlzok, sajnálom.
2014. jan. 13. 07:03
5/6 anonim válasza:
Miért nem mész el egy asztrológushoz? A bulvárlapok horoszkópja csak össze zavar és nem rólad szól.
6/6 A kérdező kommentje:
Pénz :)
És elég nekem az a pár sor per nap foglalkozni a várhatóval. Akad használhatóbb, meg elsősorban az intuícióm a barátom, amikor helyzet van, csak jó lenne előrébb is nézni, ha már a bolygók óramű pontossággal járnak.
2014. jan. 15. 06:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!