Bosszúálló csillagjegyű nő?
Egy hölgy ismerősömmel beszélgettünk és szóba került az asztrológia. Azt mondta magáról, hogy az ő csillagjegyére jellemző a bosszúállás, de azt nem mondta melyik pontosan.
Melyik jegyre jellemző ez?
Egy elég magabiztos, határozott nőről van szó, ha ez segít.
Tudom, nem lehet csillagjegyek alapján tulajdonságokkal felruházni egyéneket, de a kérdésem arról szól, hogy melyik jegyre (jegyekre) mondják ezt a leginkább?
Szerintem a Skorpió.
De ismerek Ikrek jegyű nőt is,aki nagyon bosszúálló...
Lehet,több jegyre is jellemző.
Szűz után Mérleg jön, s csak azt követi a Skorpió.. Az október vége-november eleje.
Lehet Bak, az is magabiztos és határozott jegy, de nem jellemző, hogy sokat foglalkozna az Asztrológiával.
A Skorpiókra és a Kosokra jellemző amit leírtál és az is, hogy büszke a horoszkópjukra.
Kemény jegyek, érdemes vigyázni velük.
Az Oroszlán egyáltalán nem bosszúálló, sőt szerintem az az egyik legmegbocsájtóbb jegy. Az Ikrek jegyűek olyan szétszórtak, hogy sztem tuti elfelejtik, ki mit követett el ellenük:)
Tényleg a Skorpió lesz az, vagy a Bak - a skorpiók nagyon számítóak és szemetek, a bakok meg rohadt merevek, és kőbunkók tudnak lenni. A Kos szintén bosszúálló. Nekem volt egy tipikus Kos bnőm, aki nagymellű volt, és bosszúálló, nem lehet, hogy vele dumáltál?
Ha a harmincas éveiben jár, akkor lehet.
Egyébként elég nagy ez az ország..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!