Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek férfiről vélemények?

Ikrek férfiről vélemények?

Figyelt kérdés
Régóta találkozgatok egy férfivel, de lehetetlen rajta kiigazodni, egyszer ilyen-egyszer olyan, sok jellemzést olvastam, de kíváncsi lennék tapasztalatokra is, hogy csak én fogtam ki egy ilyet, vagy szinte minden ikrek ilyen... :-D hiába ismerjük egymást régóta, mégis úgy érzem, hogy egy falat húzott maga köré, amiből nagyon lassan enged, pedig az ikrek egy nyitott személyiség...vagy nem? :-D
2013. nov. 25. 19:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, egyszer ő bújik, csókolgat, máskor meg olyan, mintha kb idegesítené a jelenlétem is... :-D hát kell hozzá türelem, az biztos :-) és énis észrevettem, kifelé azt mutatja, hogy nagyon laza, nagyon elvan a kis világában, de igazából ő is pont ugyanarra vágyik, mint minden más ember... :-D
2013. nov. 25. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:
aki velem jár az jól jár :3
2013. nov. 25. 21:22
 13/15 anonim válasza:

Három szintje van az Ikreknek (is). A legalsó, aki csaló. Pl. lehet piti zsebtolvaj a 6-os villamoson vagy olyan, aki megcsalja a nőjét.

Középső szinten: kereskedő.

Legmagasabb szinten: tanító, tanár.

Én szerelmileg azt gondolom, hogy egy tipikus Ikrek az olyan, mint egy pillangó: virágról virágra száll, felszínesen megérinti és megy tovább. Tehát csalfa. Van ezer nője, de csak kis ideig és nem mélyen. (Persze lehet egy bázis, ahol mosnak rá.)

Azonban azt gondolom, hogy senki nem teljesen Ikrek, hanem lehet neki valami diszharmonikus fényszöge, mondjuk Hold-Uránusz oppozíció vagy Vénusz-Uránusz oppozíció. és akkor mindig is idegesíteni fogja az, ha valaki ragaszkodik hozzá. Ez az ő hibája. Én a helyedben kirúgnám és keresnék olyat, akivel nem szar. Mivel 3 milliárd szabad férfi vár Rád.

2013. nov. 26. 12:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, ez lenne a logikus, ha mást keresnék, csak mivel már vannak érzelmek, ezért ilyen bonyolult ez :) ha az eszemmel gondolkodnék, már rég mással találkozgatnék..
2013. nov. 26. 13:13
 15/15 byus0707 válasza:

én ikrek vagyok, és a párom is :D

lényeg, mindent hamar megununk, mindent félig csinálunk meg, ja és vagy nagyom szeretjük egymást, vagy nagyon utáljuk :D

minden nap meglepetés! :)

2014. jan. 3. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!