Szeretném kideríteni, mikor születtem. (33 éves nő vagyok). A szüleim mind mást mondanak. Ráadásul az anyakönyvi kivonatom sincs meg. Hogy tudhatnám meg, pontosan hány órakor születtem? Nagyon érdekelnek az ezoterikus témák.
Akkor most egy példa arra, hogy mennyire nehéz is a visszaszámolás a tulajdonságok alapján:
Kiteszel egy tálat az esőbe, és nagyjából megmondhatod az eső intenzitásától és az időtartamtól függően, + számba véve annak lehetőségét, hogy a tál fele esetleg le volt fedve, hogy mennyi víz kerül a tálba. Beteheted a tálat a csapba, és megnyithatod rá a vizet. A vízsugár erősségéből, érkezési helyéről (mert lehet, hogy csak a tál élét éri a vízsugár, akkor pl. csak a fele megy a tálba a víznek) és a csap nyitvatartási idejéből meg tudod mondani, hogy kb. mennyi víz fog a tálba kerülni. Zuhany alá is beteheted a tálat, ugyanúgy megjósolhatod az adatok ismeretéből, hogy mennyi víz kerül bele.
Fogj most egy tálat, amiben van egy adag víz. Oké, most mondd meg ez alapján, hogy 1. a vízcsap, a zuhany, vagy az eső töltötte-e meg. 2. ha ez megvan, akkor add meg, hogy az adott forrás milyen intenzitással, mennyi ideig töltötte a tálat, az esetleg hány %-ban volt lefedve a megtöltés alatt, vagy épp ha csap/zuhany, akkor a vízsugárnak hány %-a érte a tálat, vagyis mennyi víz ment konkrétan a célba? Meg tudod mondani? Az elsőt talán még igen, ha alaposan kielemzed magát a vizet, de ha pl. az elemzés csapvizet mutat ki, már nem biztos, hogy el tudod dönteni, hogy vízcsap volt-e, vagy zuhany. A többi viszont megfejthetetlen úgy, ha nem ismered fixen a változókat.
Már matekból is tanultuk, hogy ha egy egyenletben van X, Y és Z is, és nincs semmilyen információnk, amiből a három változó közül kettőt fixen kikövetkeztethetnénk (lehet, hogy egyet tudunk, de két ismeretlenünk akkor is maradna), akkor nem található ki, mennyi az eredmény. Mármint, ha megadom, hogy X=2, Y=3, Z=4, és azt mondom, számold ki X+Y-Z-t, akkor kijön, hogy az eredmény 1. Ám ha azt írom, hogy az eredmény 1, és X=2, abból még nem fogom tudni meghatározni Y-t és Z-t, mert lehet 3 és 4, de lehet 8 és 9 is, az eredmény ugyanaz lesz. :P
11 - egy folyamat:az más. A létesülés pillanata, ami szinkronicitásban van az átélés szinkronicitásával -
Tehát egy hasonlattal próbálom(10-nek is, bár előbb már megpróbáltam, de újra)
Egy képet képzelj el: ahol a vakfolt van, ott nem keletkezik kép a retinán(ahol kilép a látóideg)- ott "nem látunk". Mégis nézzél most egy képet: nem látsz ott egy sötét foltot: a tudatod mindig rögtön kiegészíti a többi alapján a képet.
Tehát: abból lehet visszafejteni (hangsúlyozom, csak valóban értőnek, én csak az elméletével foglalkoztam, és nem tudom, van-e egyáltalán aki képes erre)
hogy adott egy esemény KEZDETE ÉS ugyanakkor adott egy égi konstelláció.
Ezek keletkezésben vannak(az égi is,abban a pillanatban épp az, ami, ezért fontos, hogy az esemény nem folyamat, hanem egy pillanat: pl ájulás, műtét kezdete, gyerekszületés pillanata (az elég segítő az anya születési horoszkópjánál) és így együtt alkotnak egy képet.
Ezt lehet értelmezni: ez együtt egységben egy kép.
És ebből lehet megalkotni egy hiányzó képet. Ami nem a "sorsát" adja meg: lehetőségeket lehet belőle olvasni. Ezért tartottak a királyok udvari asztrológusokat: azoktól kérdezték: mikor induljanak csatába, stb.. persze, ez nem könnyű (hazudik, aki azt mondja,könnyű), tévedhettek is, max függetlenítették a fejüket a nyakuktól, na bumm.
Volt barátom a barcikai kórházban született, ott felírták a szülési naplóba a fontos időpontot.
Szóval, kérdező, egy próbát megér a keresés abban a kórházban, amelyikben születtél.
Tudod, hogy melyik kórházban születtél?
Ha igen, írd meg nekik édesanyád leánykori nevét, meg a te születési nevedet és dátumodat. A szülési naplóban (ha megvan még), meg tudják nézni az órát és a percet.
Ha nem kérsz róla hivatalos igazolást (párszáz Ft amúgy), megírják emailben.
Volt barátom egy kisvárosi(!) kórházban született, és gond nélkül kiderítettük az ő nevének, születési dátumának, és anyukája nevének segítségével a pontos születési óráját és percét, szóval ne okoskodj, utolsó válaszoló!
Még fizetnünk sem kellett érte, mert nem kértünk hivatalos igazolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!