Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szeretném kideríteni, mikor...

Szeretném kideríteni, mikor születtem. (33 éves nő vagyok). A szüleim mind mást mondanak. Ráadásul az anyakönyvi kivonatom sincs meg. Hogy tudhatnám meg, pontosan hány órakor születtem? Nagyon érdekelnek az ezoterikus témák.

Figyelt kérdés
születés,horoszkóp,ezotéria,

2013. okt. 15. 05:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor most egy példa arra, hogy mennyire nehéz is a visszaszámolás a tulajdonságok alapján:

Kiteszel egy tálat az esőbe, és nagyjából megmondhatod az eső intenzitásától és az időtartamtól függően, + számba véve annak lehetőségét, hogy a tál fele esetleg le volt fedve, hogy mennyi víz kerül a tálba. Beteheted a tálat a csapba, és megnyithatod rá a vizet. A vízsugár erősségéből, érkezési helyéről (mert lehet, hogy csak a tál élét éri a vízsugár, akkor pl. csak a fele megy a tálba a víznek) és a csap nyitvatartási idejéből meg tudod mondani, hogy kb. mennyi víz fog a tálba kerülni. Zuhany alá is beteheted a tálat, ugyanúgy megjósolhatod az adatok ismeretéből, hogy mennyi víz kerül bele.

Fogj most egy tálat, amiben van egy adag víz. Oké, most mondd meg ez alapján, hogy 1. a vízcsap, a zuhany, vagy az eső töltötte-e meg. 2. ha ez megvan, akkor add meg, hogy az adott forrás milyen intenzitással, mennyi ideig töltötte a tálat, az esetleg hány %-ban volt lefedve a megtöltés alatt, vagy épp ha csap/zuhany, akkor a vízsugárnak hány %-a érte a tálat, vagyis mennyi víz ment konkrétan a célba? Meg tudod mondani? Az elsőt talán még igen, ha alaposan kielemzed magát a vizet, de ha pl. az elemzés csapvizet mutat ki, már nem biztos, hogy el tudod dönteni, hogy vízcsap volt-e, vagy zuhany. A többi viszont megfejthetetlen úgy, ha nem ismered fixen a változókat.

Már matekból is tanultuk, hogy ha egy egyenletben van X, Y és Z is, és nincs semmilyen információnk, amiből a három változó közül kettőt fixen kikövetkeztethetnénk (lehet, hogy egyet tudunk, de két ismeretlenünk akkor is maradna), akkor nem található ki, mennyi az eredmény. Mármint, ha megadom, hogy X=2, Y=3, Z=4, és azt mondom, számold ki X+Y-Z-t, akkor kijön, hogy az eredmény 1. Ám ha azt írom, hogy az eredmény 1, és X=2, abból még nem fogom tudni meghatározni Y-t és Z-t, mert lehet 3 és 4, de lehet 8 és 9 is, az eredmény ugyanaz lesz. :P

2013. okt. 17. 14:53
 12/18 anonim ***** válasza:

11 - egy folyamat:az más. A létesülés pillanata, ami szinkronicitásban van az átélés szinkronicitásával -

Tehát egy hasonlattal próbálom(10-nek is, bár előbb már megpróbáltam, de újra)

Egy képet képzelj el: ahol a vakfolt van, ott nem keletkezik kép a retinán(ahol kilép a látóideg)- ott "nem látunk". Mégis nézzél most egy képet: nem látsz ott egy sötét foltot: a tudatod mindig rögtön kiegészíti a többi alapján a képet.

Tehát: abból lehet visszafejteni (hangsúlyozom, csak valóban értőnek, én csak az elméletével foglalkoztam, és nem tudom, van-e egyáltalán aki képes erre)

hogy adott egy esemény KEZDETE ÉS ugyanakkor adott egy égi konstelláció.

Ezek keletkezésben vannak(az égi is,abban a pillanatban épp az, ami, ezért fontos, hogy az esemény nem folyamat, hanem egy pillanat: pl ájulás, műtét kezdete, gyerekszületés pillanata (az elég segítő az anya születési horoszkópjánál) és így együtt alkotnak egy képet.

Ezt lehet értelmezni: ez együtt egységben egy kép.

És ebből lehet megalkotni egy hiányzó képet. Ami nem a "sorsát" adja meg: lehetőségeket lehet belőle olvasni. Ezért tartottak a királyok udvari asztrológusokat: azoktól kérdezték: mikor induljanak csatába, stb.. persze, ez nem könnyű (hazudik, aki azt mondja,könnyű), tévedhettek is, max függetlenítették a fejüket a nyakuktól, na bumm.

2013. okt. 17. 15:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Volt barátom a barcikai kórházban született, ott felírták a szülési naplóba a fontos időpontot.

Szóval, kérdező, egy próbát megér a keresés abban a kórházban, amelyikben születtél.

2013. okt. 24. 17:36
 14/18 anonim válasza:
ha megirod a házasságod időpontját szülők halálát vagy gyerek(ek ) születését én megmondom neked
2013. nov. 13. 20:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Házas még nem voltam,gyerekem sincs,a szüleim közül szerencsére csak a Nagypapám távozott el.1991-ben.1980.07.11-én születtem valamikor 14-16 órakor.Ennyi adat elég?
2013. nov. 15. 11:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy melyik kórházban születtél?

Ha igen, írd meg nekik édesanyád leánykori nevét, meg a te születési nevedet és dátumodat. A szülési naplóban (ha megvan még), meg tudják nézni az órát és a percet.

Ha nem kérsz róla hivatalos igazolást (párszáz Ft amúgy), megírják emailben.

2013. nov. 17. 19:01
 17/18 anonim válasza:
Sajnos ez nem elég...
2013. nov. 21. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Volt barátom egy kisvárosi(!) kórházban született, és gond nélkül kiderítettük az ő nevének, születési dátumának, és anyukája nevének segítségével a pontos születési óráját és percét, szóval ne okoskodj, utolsó válaszoló!

Még fizetnünk sem kellett érte, mert nem kértünk hivatalos igazolást.

2013. nov. 23. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!