Hogy lehet békülésre bírni egy halak jegyű szülöttet?
Kérdező: sajnos sehogy, az a baj. Szerintem nagyon nehezen felejtenek. Van 1-2 márciusi halak jegyű nő ismerősöm, de rémesen, intenzíven és hitelesen kidumálnak a hátad mögött - úgy hogy azt mindenki elhiszi neki -, ha nem bólogatsz mindenre (sokszor h..lyeségre), amit mond. Végig kell hallgatni a melodrámáit, a nem mindig reális lelki fájdalmait, stb., majd pedig másnap mindent tagad. Máskülönben nagy mesterei a kemény hazudozásoknak.
Évtizedek óta csak úgy tudok velük jóban lenni, ha keerrülöm a társaságukat, s ha mégis kell velük találkozzak, akkor szintén csak bólogatok mindenre, majd sietek el ... :)
A Halak nőknek jellegzetesen erős szemállásukból is látszik már messziről, hogy agresszívak.
Szerintem annyi csak a jó tulajdonságuk, hogy nagyon gondoskodóak és eléggé ambíciózusak is, de ugyanakkor nagyon önzőek.
én is halak vagyok, de imádom, hogy így jellemeznek emberek, de ezek közül egyik sem igaz rám... :D
röhej... :D
Nem akartam hozzászólni, de ez "aki meg nem tud elfogadható választ adni, ne kommenteljen!!" kitétel megváltoztatta az elhatározásomat.
Kedves kérdező! Az, hogy valaki milyen bolygó-együttállásnál, meg tököm tudja, minél született, a legkevésbé sem befolyásolja a természetét. Csak hogy tudd: az összes világvégét is a horoszkópkészítők számolták ki. Szerinted hány jött be eddig a 87-ből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!