Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák férfiakról mit gondoltok?...

Rák férfiakról mit gondoltok? És milyen lányok illenek hozzájuk?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 15:10
 1/10 anonim ***** válasza:
2013. okt. 2. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:

A süteménysütős, rendszeresen térdelősök eddig bejöttek.

Egy rák.

2013. okt. 2. 15:30
 3/10 anonim ***** válasza:
2013. okt. 2. 15:41
 4/10 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Nekem bevált. Otthon-és családszerető, nyugodt hapsik.

Hasonló nőket. Ahogy az előttem szóló mondta volt.

2013. okt. 2. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Viccesek.
2013. okt. 2. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Rákosok?
2013. okt. 6. 13:35
 7/10 anonim válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem otthonülősök, hanem kalandorok. És általában alkoholisták is. És rettenetesen hisztisek és erőszakosak. Én még nem találkoztam családcentrikus rákkal. Illetve de, annak mondják magukat, de valójában nem tesznek a családért semmit. (Tapasztalat)
2013. okt. 6. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Utsó, az tényleg igaz, hogy semmit se tesznek a családért! Csak mondják...

Illetve annyi, hogy anyagilag odateszik magukat, de érzelmileg már nem. Nem tudnak igaziból szeretni. Legalábbis a nőnemű rákok nagy része nem. Viszont elvárják másoktól. Cserébe adnak ajándékot, vagy más anyagit...

2013. okt. 6. 22:47
 9/10 gungasam ***** válasza:
Rák férfihoz csakis ráklány passzolhat. Mert ugye idegen fajúval már perverziónak számít és gusztustalan is....:-)
2013. okt. 7. 14:59
 10/10 anonim válasza:
Tevedtek...igenis csaladcentrikusak,torodnek a masikkal es az erzelmeiket is kitudjak fejezni! Tapasztalom nap mint nap a boromon,az en parom ugyanis rak csillagjegyu...ami meg jellemzo rajuk,hogy nagyon erzekenyek...a tobbi vizjegyu egyen illik hozzajuk. En halak vagyok és nagyon jol megvagyunk :)
2013. okt. 10. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!