Hogyan jellemeznétek egy ikrek férfit?
huh, n ikrek nő vagyok, de én nem birok sunyi lenni, én úgy belevigyorogni a másik arcába hogy hátsó szándékjaim legyenek, és a céljaim rdekben manipuláljak..annál tisztább vagyok emberileg....de lehet túl szorongó...
viszont izgalas is, mert rengeteg hobbim van , főleg az alkotás, művészeteken belül, sok mindenre kiterjed az érdeklődésem, állandóan nyugtalan vagyok, állandóan az új ismeretekprt szomjazom, az állandó tenni akarásért, viszont valóban igaz, hogy annyi infót beviszek az agyamba, hogy nem merülök el tüzeteseben és felületes vagyok....és aki gyarlóbb természet, vagy nem veszi emberszámba vagy leakarja nyomni a másikat, azzal szemben visszahúzódó vagyok, viszont akikkel megtalálom a hangsúlyt, akkor elöjön a nagyon nyitott és közvetlen énem
elég kettős termszetem van, irtó mozgékony vagyok, sok az energiám, külső is fiatalos,alkatom....
de sajnos nem tudom most sem eldönteni határozottan milyen munkakör való nekem, és párkapcsolat téren is borzasztó a helyzet, mert nagyon vetekszik bennem a párkapcsolatra való vágyás, de közben meg az új információk , új emebrek megismerése iránti vágy is, s em tudom hogy meg tudnék maradni egy ember mellett, és nem is volt komoly kacsolatom, mert mindig rosszul alakult akivel szerettem volna lenni...
26 n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!