Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió nő? Milyennek ismeritek?

Skorpió nő? Milyennek ismeritek?

Figyelt kérdés

Sok "legenda" kering a skorpió nők csáberejéről, arról, hogyan csavarják ujjuk köré a férfiakat.

Én ismerek párat, de szinte kivétel nélkül mind visszafogottabbak, nem éppen tipikus bombanő egyik sem, nehezen tudom ezt elképzelni.

Van esetleg aki tud mesélni skorpió ismerőséről/barátnőjéről? Lehet, hogy a visszafogottság csak valamiféle álca?

2013. aug. 13. 14:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Én skorpió lány vagyok. Távolságtartó vagyok, kissé bizalmatlan, nehezen feloldódó, de a barátaimért/szeretteimért bármit megtennék.

A pasik ujjam köré csavarásához sosem értettem. Nehéz természetem van, kissé tényleg szúrós vagyok, de csak akkor ha már annyira felbosszantanak, hogy azt már nem lehet máshogy lerendezni. Kissé nyers vagyok, de mikor odafigyelek a viselkedésemre igazi kis úrihölgy tudok lenni...de tényleg ha csak odafigyelek.

Ami a csáberőt illeti...az égiek nagyon fukar kézzel mértek ezen a téren. Nem vagyok egy bányarém, de semmi megkapó nincs bennem külsőleg...sőt számos szépséghibám van

Esetleges csáberőm talán az, hogy nagyon rejtélyes típus vagyok, ebben szinte minden ismerősöm egyet ért. Szeretek a háttérből intézkedni, megbújni, elrejteni magam és bizalmas információt csak annak adok ki magamról, aki nagyon közel áll hozzám, nem vagyok az a fajta, aki az iskolában/munkahelyén mindennap világgá kürtöli a magánélete legapróbb részleteit.

Nagyon jó titok tartó képességem van. Pici koromban pletykásabb voltam, de felnővén rájöttem, hogy undorító szokás, így én se nagyon pletykálok és nem szolgáltatom ki senki titkát, akármilyen előnyöm származna belőle.

Ha elárulnak...ó, az árulást azt szerintem skorpió lévén nagyon rosszul viselem. Ha valaki ok nélkül "megtámad", akkor én is támadok ám és ilyenkor sajna nem ismerek kegyelmet, ha kell addig szurkálok míg az "ellenség" bele nem fárad és fel nem adja. Ilyen szerencsére borzasztó ritkán fordult elő és mivel nem vagyok az a kezdeményező fajta így a vitákat sosem én kezdem, inkább igyekszem azt elkerülni.

Összegezvén:

negatívum: nehéz természet, visszahúzódás

pozitívum: lojalitás, tolerancia

2013. nov. 4. 19:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Engem anno egy skorpió nő meg akart fogni, először csak finoman, majd később nyíltan bepróbálkozott. Egyszer csak minden ok nélkül odajött hozzám suliban és adott egy puszit. (Ez még a finom próbálkozások közé volt sorolható). Elkezdett vonzani ez a nő, a tekintete, a dús keble, bár nem volt tökéletes alakú, de nekem ez nem is számít, összességében nagyon jól nézett/néz ki. Aztán sajnos elkezdtem jobban megfigyelni, emberileg milyen. És sajnos azt kell mondanom, hogy abban a tekintetben nagyon nem tetszett :( A gondolkodása, stílusa, személyisége már egyáltalán nem vonzott. Nem akartam megbántani, így levegőnek néztem, még sokáig szenvedett emiatt láttam rajta, de azt hiszem ez volt a legkevésbé fájó visszautasítás. Nehéz emberek az tény, de nem mindegyik. 24/F/Halak
2014. júl. 12. 21:37
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

Én a skorpiókat már kerülöm,igazi energia vámpírok.Rossz hangulat keltők,depressziósak,unalmasak és mindehhez még nagyon beképzeltek is.

Ismertem egy skorpió csajt és mikor barátkoztam vele,olyan énkép zavaros volt,h azt hitte jópofának fogom én is tartani,elmesélte,h milyen menő,mikor a pasija kint napozott,"le.orálozta" a másik havert a szaunában.

2014. júl. 12. 22:24
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

Imádok ezt a Skorpió elleni harcot.

Skorpió nő vagyok és igen bátran mondom hogy ez a legrosszabb jegy akár férfi vagy vagy nő, és embertelen vagyok és ahogy azt látom más Skorpiók is. Szúrok, ha kell ha nem, nincs kegyelem és élvezem is:D

Féltékeny vagyok? Hát, nekem Ikrek az aszcedensem ami picikét ilyen téren visszafog, ezért csak arra vagyok féltékeny aki szeretek/szerelmes vagyok belé ... nekem ez a kettő nem ugyanaz. És ha 6 évente akad 1 ember aki megfog az már jó..:D

eszméletlenül tudok szeretni..kissé fojtóan is. és szenvedek nagyon sokat és tűrök.

aztán beleunok, és ennyi pasizok tovább. szabadságigényes vagyok..:)

nagyon sok rossz tulajdonságom van: minden leszarok, nem érdekel senki,semmi, érzéketlen vagyok...

de... érzéketlennek csak akarok tűnni amúgy hatalmas szívem van de nem mindenkinek! :)

2016. máj. 31. 16:46
 15/18 anonim válasza:

Ez nem igaz hogy érzéktelenek vagyunk!

Minden skorpió más és más én is skorpió nő vagyok és nem vagyok olyan depis szúros alak ..

Én ismerek skorpiókat és nem szemetek.

Szúrunk de csak akkor ha megbántanak/megsebeznek ,én nem vagyok depis nem vagyok egy szúrós alak de ez kicsit igaz hogy elcsavarjuk a férfiak fejét!

Már aki de nem mindenki!

Ez meg nem igaz hogy depisek vagyunk aki az az de egy nagy szemét a horoszkóp ez nem igazságos hohy minket skorpiókat feketítenekbe...

2016. szept. 17. 20:50
 16/18 anonim ***** válasza:

#14 egészen addig vagy te is csak ilyen amíg bele nem akadsz egy nálad erősebb jegybe (például belém) na én ízekre szednélek, belémtörne a bicskád az tuti! ;)

Sokkal durvábban oda tudok szúrni a skorpióknak mint ők nekem, ha kell ha nem. :D és mindegyik majd belepusztul hogy mindig én győzök és nem ők, mert tudom hozy úgy is én vagyok a jobb. ;)

2022. júl. 4. 11:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nyilas vagyok és volt skorpió nőm, 3 hónap után dobtam is, nagyon unalmas volt. Többé nem kéne skorpió nő, mert tudom, hogy milyenek, de a nyilas sokkal erősebb, úgy lelövi a skorpiót, hogy az egyből belehal. 😂😂 Nekünk még közel se kell menni ahhoz, hogy célba találjunk. 😁
2022. nov. 23. 15:33
 18/18 anonim válasza:
en iker ferfi vagyok, es ismerek kb 8 honapja skorpio not, es hat eleg gyakran idegesito, es elviselhetetlen, de mégse tudok nelkule elni o meg nelkulem... mégse akar semmi komolyat, ja es szereti a f*szt, de nagyon
febr. 22. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!