Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy a csillagjegyek leírása ilyen pontos?

Figyelt kérdés
Szoktam olvasni a horoszkópot a magazinban, vagy a neten, de gyakorlatilag sosem jön be. Viszont a csillagjegyem leírása szinte teljes mértékben rámillik. Vajon mi lehet az oka? Nyilván több millióan születtek ugyanakkor mint én. Akkor most több millió ember jelleme ugyanolyan, mint az enyém?
2013. aug. 12. 20:25
1 2
 11/14 Antimod ***** válasza:

"Hiszen ha ez valóban korrekt dolog lenne, akkor a személyiséged változását is tartalmazná - főleg egy személyre szabott horoszkóp!"

A személyre szabott "horoszkóp" szimbólumokat tartalmaz, amelyekből kiolvashatóak az adott életfeladatok. De nem szeretnék mélyebb részletekbe bocsátkozni, mert nem vagyok asztrológus.

"Ha a leírás (mint írtad) a "frissen kialakult személyiségre vonatkozhat", akkor a "későbbi életkorok" számára használhatatlan a horoszkóp... Mikortól is? És főleg miért is? Vajon hol lehet a hiba?"

Valószínűleg azért - nem akarom védeni a csillagjegyek leírásait - mert minden személyiséget rengeteg behatás éri, és ezek a leírások elég részletesek. Mikortól? Nyilván nincs egy mérföldkő, hanem egyre összetettebbé, egyre többrétűvé válik egy személyiség, és elmosódnak a határok.

2013. aug. 12. 22:33
 12/14 Antimod ***** válasza:

"Azt is megfigyelték a régiek, az élet első felében a NAP, második felében fokozatosan az ascendens a jellemzőbb."

Köszönöm! Ez egy új infó, behatóbban utána fogok nézni.

2013. aug. 12. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert az emberek képtelenek egy értelmes önképet kialakítani magukról, ezért bármit felhasználnak a környezetükből, ami jól hangzik.
2013. aug. 13. 00:01
 14/14 anonim ***** válasza:

10-es vagyok - még annyit , hogy a Forer hatás abszolút igaz a bulvár horoszkópokra- kíváncsian, tele zavaros érzésekkel olvassuk és felfedezni véljük a megoldást. Azonban az asztrológusok a 7-8-10-ben említett leképezést figyelik. Tehát a a kozmosz törvényeit - és abból a szinkron létesülés elvével vonnak le következtetést. Mert persze, hat egymásra minden, egy világ van, a fent említett kanyarodó autó is hat - csak ezt a JELET olvasni nem lehet. Olyan, mint ha olvasom a Shakespeare Hamletjét. Értem. Szól hozzám. Majd szavanként szétvágva a szöveget egy zsákba teszem és kiborítom. Ott a teljes Hamlet estleges,egyszeri formában -olvasni mégsem tudom. A világ, a kozmosz törvény szerint működik, (Tao) a nagy műalkotások pedig soha sem esetlegesek, hanem lényegükben a Törvényt fejezik ki. Az estleges és a véletlen is a Tao része, de nem tudjuk olvasni. A régi Látó emberek, asztrológusok, madárjósok (a vonulás formája, a KÉP!) gyakorta vakok voltak: ami arra utal: nem az esetleges érzéki benyomásokat "látták", nem merültek el annak illuzórikus mivoltába, hanem a Törvényt látták -azt, ami igazán fontos és ami a szívvel látható, ahogy A kis herceg mese is tanítja.

-aa-

2013. aug. 13. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!