Szerintetek miért van az, hogy a csillagjegyek leírása ilyen pontos?
"Hiszen ha ez valóban korrekt dolog lenne, akkor a személyiséged változását is tartalmazná - főleg egy személyre szabott horoszkóp!"
A személyre szabott "horoszkóp" szimbólumokat tartalmaz, amelyekből kiolvashatóak az adott életfeladatok. De nem szeretnék mélyebb részletekbe bocsátkozni, mert nem vagyok asztrológus.
"Ha a leírás (mint írtad) a "frissen kialakult személyiségre vonatkozhat", akkor a "későbbi életkorok" számára használhatatlan a horoszkóp... Mikortól is? És főleg miért is? Vajon hol lehet a hiba?"
Valószínűleg azért - nem akarom védeni a csillagjegyek leírásait - mert minden személyiséget rengeteg behatás éri, és ezek a leírások elég részletesek. Mikortól? Nyilván nincs egy mérföldkő, hanem egyre összetettebbé, egyre többrétűvé válik egy személyiség, és elmosódnak a határok.
"Azt is megfigyelték a régiek, az élet első felében a NAP, második felében fokozatosan az ascendens a jellemzőbb."
Köszönöm! Ez egy új infó, behatóbban utána fogok nézni.
10-es vagyok - még annyit , hogy a Forer hatás abszolút igaz a bulvár horoszkópokra- kíváncsian, tele zavaros érzésekkel olvassuk és felfedezni véljük a megoldást. Azonban az asztrológusok a 7-8-10-ben említett leképezést figyelik. Tehát a a kozmosz törvényeit - és abból a szinkron létesülés elvével vonnak le következtetést. Mert persze, hat egymásra minden, egy világ van, a fent említett kanyarodó autó is hat - csak ezt a JELET olvasni nem lehet. Olyan, mint ha olvasom a Shakespeare Hamletjét. Értem. Szól hozzám. Majd szavanként szétvágva a szöveget egy zsákba teszem és kiborítom. Ott a teljes Hamlet estleges,egyszeri formában -olvasni mégsem tudom. A világ, a kozmosz törvény szerint működik, (Tao) a nagy műalkotások pedig soha sem esetlegesek, hanem lényegükben a Törvényt fejezik ki. Az estleges és a véletlen is a Tao része, de nem tudjuk olvasni. A régi Látó emberek, asztrológusok, madárjósok (a vonulás formája, a KÉP!) gyakorta vakok voltak: ami arra utal: nem az esetleges érzéki benyomásokat "látták", nem merültek el annak illuzórikus mivoltába, hanem a Törvényt látták -azt, ami igazán fontos és ami a szívvel látható, ahogy A kis herceg mese is tanítja.
-aa-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!