Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Akinek NYILAS a horoszkópja,...

Akinek NYILAS a horoszkópja, milyenek a negatív tulajdonságai?

Figyelt kérdés

kiváncsiságból kérdezem mert most ismerkedek egy nyilassal és nemtudom mennyire megbizhatóak, lehet nekik hinni? sorolhattok pár rossz tulajdonságot!

Én iker vagyok nekem a kétszinűség és a fecsegés ami nagyon rossz,nem tudok titkot tartani:S

20/lány

2013. júl. 28. 12:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is nyilas nő vagyok.

A szétszórtság, bolondság és saját szabályok... ezek rám is jellemzőek.

Viszont a többi, amit írtál ponthogy nem!

Egy igazi nyilas bár nem hal bele az egyedüllétbe, de boldog csak hosszútávú párkapcsolatban lehet.

A hűség pedig alap.

2013. aug. 14. 16:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem a tapasztalataim csak, mivel volt nyilas jegyű élettársam hosszú kapcsolatban és egy közeli barátom is e jegy szülötte.

A segítő szándéka, mint pozitívum, egyben negatív energiát is adhat.

Ugyanis - bármilyen furán is hangozzék - de a nyilasokak - ellenben az átlagemberrel - csak addig vagyok érdekes, amíg elesett, gyenge vagyok. Ha felállok és sikeres, erős vagyok, akkor elfordulnak tőlem.

Legalábbis ezt tapasztaltam velük kapcsolatban.

Pl a legjobb barátom, aki istápolt egy traumás szakítás után, kirángatott a depresszióból, felkarolt stb. Szingliségem közepette még ő akart tanítani csajozni, mondjuk elég groteszk, mert ekkor én már 42-43 voltam, ő pedig 26-27. A jóindulat nem kérdéses, de nagyon rosszul adja elő magát.

Kioktató, észosztó, fontoskodó, fölényeskedő. Addig jó pajti, amíg én vagyok a gyengébb fél. Amikor lett barátnőm, akkor elfordult tőlem.

Amíg egy cégnél dolgoztunk, illetve azonos státuszban, akkor nagy barát volt. Amint én átigazoltam a vállalkozói szférába, egyből elfordult.

látszólag buzdít, segít, drukkol, azonban valami rejtett irigység lehet benne, mert ha összejön valami pozitív, akkor nem velem örül, hanem aggályoskodik.

Pl amikor mondtam neki, hogy akarok venni egy bizonyos (komoly márkájú) sportautót, akkor az első gondolata az volt, hogy lerobbanhat és drága az alkatrész.

Aztán a világból ki tud kergetni a leszaromkodó felszínességével és cinizmusával.

Amikor olyanja van, akkor óránként ír 24 órában szinte, amikor meg amolyanja, akkor szarik a fejemre és ha meglepődöm vagy szóvá teszem, akkor sértő jelzőkkel illet.

Feminin sértődékeny és féltékeny vagyok, ha mondjuk kifejezem az érzéseimet vagy a barátságunk fontosságát.

Jelenleg csak volt barát és inkább csak ismerős pont ezek miatt.

Most én fordultam el tőle, ugyan nagyon hiányzik.

A jófej, odaadó, intenzív kapcsolatot tartó barát hiányzik, a fölényes pökhendi kis pötsch az nem.

2016. márc. 5. 20:42
 13/13 anonim válasza:
Én nyilas lány vagyok, mimdig ki tudok állni magamért, sok az önbizlamam, versengős típus vagyok, de sokszor nem tudom, hol a határ, így néha megbántok másokat. Mivel szeretek középpontban lenni, szeritem kicsit beképzelt vagyon egyes helyzetekben, illetve gyorsan haragszom meg, de gyorsan is
2022. jún. 27. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!