Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz a bak pasira, hogy...

Igaz a bak pasira, hogy kitartó az ágyban?

Figyelt kérdés
akinek van tapasztalata,tudna egy kicsit mesélni nekem? :)

2013. júl. 8. 21:58
1 2
 11/13 Astara ***** válasza:
Bakok célirányosak: ha az a cél h. te menj el előbb tűzd ki neki, addig meg se áll mig meg nem mászta a hegycsúcsot! :)
2013. júl. 11. 17:53
 12/13 feketelovas válasza:
Szo-szo. Amúgy tapasztalataim szerint a Bak rideg, szeretetlen és önző, jobban jársz, ha távol tartod magad tőle.
2013. júl. 17. 10:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Én halak vagyok bak aszcendenssel, és nekem is megvan minden rossz bak tulajdonság. Nem nagyon mutatom ki az érzéseimet, rideg, kő vagyok stb, kitartó, munkamániás. De a legdurvább, hogy nekem ez így jó... Én a bak lányokról tudnék kicsit mesélni. Ha egyszer megszeret, nem enged, jó barát. Rájuk nagyon jellemző, hogy a felszín alatt baromi nagy értékek lapulnak. Csak a csípős nyelvükből kicsit visszavehetnének, bár ha jól meggondolom, épp emiatt vonzóak.
2013. júl. 19. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!