Szerinted mi a horoszkópom?
Figyelt kérdés
Elég magabiztos és határozott vagyok ,de néha én is töketlenkedek ,ha egy döntés tényleg vérre megy a dolgaim viszont egyedül intézem.Képes vagyok bármibe belevágni úgy,hogy nem is készülök fel rá ,mint pl. futó verseny vagy egyéb.Tisztaság mániás vagyok,de utálom a rendet nincs is soha rend a szobámba . Utálom ,ha nem nekem van igazam ,és mindig tudom ki hazudik nekem.ja és nagyon erőszakos vagyok:) És legtöbbször elérem a célom ja és sokszor érzem úgy ,higy semmi értelme az életnek oylankor depis vagyok,de ha nincsenek iylen gondjaim akkor viszont nincs nálam viccesebb boldogabb ember,
.És kine felejtsem túl hamar cselekszem mielőtt végiggondolnám a dolgokat . Na hajrá!:)
2009. okt. 17. 14:05
1/26 A kérdező kommentje:
jsés gyors vagyok na meg pontatlan:)És szorgalmas..:)
2009. okt. 17. 14:09
4/26 A kérdező kommentje:
találgassatok még majd a végén elmondom,ha nagyon nem megy egyenlőre titok az is lehet,h ez:)
2009. okt. 17. 14:12
5/26 anonim válasza:
bika vagy :D legalábbis én az vagyok, és én is ilyen vagyok , mint amit leírtál
7/26 A kérdező kommentje:
biztos? gondolkozzatok még!:)
2009. okt. 17. 14:27
10/26 anonim válasza:
bika,oroszlán,mérleg,ikrek, rák,skorpió,kos vagy vízöntő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!