Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos vagyok Oroszlán aszcendens...

Kos vagyok Oroszlán aszcendenssel. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Üdv!Most kezdett el érdekelni az asztrológia,de az interneten annyi mindent találtam,hogy abból nem tudtam semmi használhatót leszűrni(egyik a másiknak ellentmond)

Ez alapján mit lehet elmondani rólam?Egyáltalán mi ez az aszcendens?Milyen ez a kettő jegy így együtt?

Válaszokat előre is köszönöm,és elnézést,ha valami hülyeséget írtam!

2013. jún. 16. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Aki november 30. és december 17. között születik az mi? (én pl. majdnem ebbe tartozom) Hivatalosan nyilas, ugye. Amúgy ekkor halad át a Nap a kígyótartó nevű állatövi csillagképen. Ugyanis 13 állatövi csillagkép van jelenleg, csak ez nem vág egybe a 12 hónappal, így az asztrológusok nem vesznek róla tudomást. Tudományos gondolkodás, ugye. Mivel Naprendszerünk mozog, kering a Tejútrendszer középpontja körül, a csillagok, csillagképek (amelyek maguk is fiktív motívumok) mozognak. Könnyen lehet, hogy sokára nem 12(13), hanem 9, vagy éppen 20 jegy lesz. Akkor mi lesz? Vagy ha valaki a távoli jövőben egy csillagközi űrhajón születik, annak ilyen jegye lesz? Könnyű belátni, hogy az asztrológiának semmi alapja nincs.
2013. jún. 17. 08:14
 2/2 anonim ***** válasza:

előbb cselekszel ,mint gondolkodsz,

tökéletesnek gondolod magad,

beképzelt vagy

elvárod,hogy dícsérjenek, felnézzenek rád,

ha van eszed, ha nincs, valószínű, hogy vezető pozícióba kerülsz,

tüzes vagy és szexmániás,

stb

2013. jún. 18. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!