Kos vagyok Oroszlán aszcendenssel. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Üdv!Most kezdett el érdekelni az asztrológia,de az interneten annyi mindent találtam,hogy abból nem tudtam semmi használhatót leszűrni(egyik a másiknak ellentmond)
Ez alapján mit lehet elmondani rólam?Egyáltalán mi ez az aszcendens?Milyen ez a kettő jegy így együtt?
Válaszokat előre is köszönöm,és elnézést,ha valami hülyeséget írtam!
2013. jún. 16. 23:15
1/2 anonim válasza:
Aki november 30. és december 17. között születik az mi? (én pl. majdnem ebbe tartozom) Hivatalosan nyilas, ugye. Amúgy ekkor halad át a Nap a kígyótartó nevű állatövi csillagképen. Ugyanis 13 állatövi csillagkép van jelenleg, csak ez nem vág egybe a 12 hónappal, így az asztrológusok nem vesznek róla tudomást. Tudományos gondolkodás, ugye. Mivel Naprendszerünk mozog, kering a Tejútrendszer középpontja körül, a csillagok, csillagképek (amelyek maguk is fiktív motívumok) mozognak. Könnyen lehet, hogy sokára nem 12(13), hanem 9, vagy éppen 20 jegy lesz. Akkor mi lesz? Vagy ha valaki a távoli jövőben egy csillagközi űrhajón születik, annak ilyen jegye lesz? Könnyű belátni, hogy az asztrológiának semmi alapja nincs.
2/2 anonim válasza:
előbb cselekszel ,mint gondolkodsz,
tökéletesnek gondolod magad,
beképzelt vagy
elvárod,hogy dícsérjenek, felnézzenek rád,
ha van eszed, ha nincs, valószínű, hogy vezető pozícióba kerülsz,
tüzes vagy és szexmániás,
stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!