Halak jegyű főnökre mi jellemző?
"... és jól esik ha más nem úgy gondolja, mint mi magunkról :D"
Ez aranyos :D
Amit írtál, hogy ha nincs jobb elképzelés, akkor kitart az addigi mellett, ez is igaz, meg úgy tűnik, nagyon érzékenyen reagál a kritikákra, pedig ezek nem kitalációk, mind valóságos dologból táplálkozik, mégis nagyon oda kell figyelnünk, hogy mit, és pláne hogyan mondunk neki ;) Meg kissé hangulatembernek is tűnik, egyik nap ilyen, másik nap olyan...nem egyszerű :D
Utolsó hozzászólónak: igen, ő sem goromba, soha, inkább túl kedves,néha már kihasználható módon.
Szereti a hízelgést is, de én nem vagyok az a kifejezetten hízelgős típus,ez valahogy nem őszinte számomra, nem én vagyok, de van kollégám, aki csinálja, és neki bejön...
Ő is a csapatmunkára törekszik, ez dicsérendő benne, meg nem szeret hibáztatni másokat, bár ha valaki szerintem sokszor követ el hibát, azt azért már fel szabadna róni neki.
Engem ki szokott fizetni rendes, de szereti bizonytalanságban hagyni az alkalmazottait.
Amúgy szerintem a halak jegyűek nagyon nem valóak felettesi pozícióba. Egyik barátnőmet már rúgta ki halak jegyű főnök, és elég hihetetlen indokkal...szóval az a halak főnök pl. játszmázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!