Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak jegyű főnökre mi jellemző?

Halak jegyű főnökre mi jellemző?

Figyelt kérdés
Szeretem a munkám, meg is szeretném őrizni, de a főnökömön nem tudok kiigazodni. Nem tudom, ennek lehet-e köze a csillagjegyéhez, de valahogy nem úgy viselkedik, mint az eddigi főnökeim.

#munka #főnök #halak jegy
2013. jún. 8. 14:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"... és jól esik ha más nem úgy gondolja, mint mi magunkról :D"

Ez aranyos :D

Amit írtál, hogy ha nincs jobb elképzelés, akkor kitart az addigi mellett, ez is igaz, meg úgy tűnik, nagyon érzékenyen reagál a kritikákra, pedig ezek nem kitalációk, mind valóságos dologból táplálkozik, mégis nagyon oda kell figyelnünk, hogy mit, és pláne hogyan mondunk neki ;) Meg kissé hangulatembernek is tűnik, egyik nap ilyen, másik nap olyan...nem egyszerű :D

2013. aug. 2. 09:30
 12/17 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászólónak: igen, ő sem goromba, soha, inkább túl kedves,néha már kihasználható módon.

Szereti a hízelgést is, de én nem vagyok az a kifejezetten hízelgős típus,ez valahogy nem őszinte számomra, nem én vagyok, de van kollégám, aki csinálja, és neki bejön...

Ő is a csapatmunkára törekszik, ez dicsérendő benne, meg nem szeret hibáztatni másokat, bár ha valaki szerintem sokszor követ el hibát, azt azért már fel szabadna róni neki.

2013. aug. 2. 10:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Arra lennék kíváncsi még, hogy fizetés szempontjából mennyire korrekt? Megadja mindazt, ami meg lett beszélve vagy ellenkezőleg? - természetesen ha jól el van végezve a munka. Nekem csalódnom kellett bennük ezen a téren.
2013. aug. 24. 08:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak: miben csalódtál, mit csinált?
2013. aug. 24. 09:11
 15/17 A kérdező kommentje:
Megbeszéltetek egy konkrét összeget, és nem állta a szavát?
2013. aug. 24. 09:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan. Két különböző halak emberről van szó.
2013. aug. 24. 12:02
 17/17 A kérdező kommentje:

Engem ki szokott fizetni rendes, de szereti bizonytalanságban hagyni az alkalmazottait.

Amúgy szerintem a halak jegyűek nagyon nem valóak felettesi pozícióba. Egyik barátnőmet már rúgta ki halak jegyű főnök, és elég hihetetlen indokkal...szóval az a halak főnök pl. játszmázott.

2013. aug. 24. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!