Nyilas nő és rák férfi?
Figyelt kérdés
Mennyi az esély a boldog kapcsolatra?2013. jún. 2. 19:11
11/17 anonim válasza:
Nekem se jött be, nekem is túl érzelmes és romantikus és birtokló, féltékenykedő a rák. Bár nagyon jó velük a szex, de ennyi. Túl sok...
12/17 A kérdező kommentje:
Igen, a hosszabb leírásban említett helyzet 90%-ig igaz. NŐ(Nyilas)
2013. jún. 4. 18:45
14/17 anonim válasza:
Borzalom, a legrosszabb párosítás. Egyrészt, nem tudom, honnan szalajtotta azt a leírást, mert bárhol rákeresel -helyesen -leírják, hogy az egyik legkevésbé összeillő páros. Én ezt tapasztalatból is tudom. nyilas nőként a hideg kiver a rákoktól, ettől függetlenül sikerült kétszer is kifogni...Ne kérdezzék, miért, nyilván senkinek nincs a homlokára írva, voltak egyéb jó tulajdonságaik, amik akkor megfogtak..de maga a kapcsolat. Pokol. A nyilas szabadságvágyához a rák korlátozó viselkedése, valamint a nyilas éles humorához, és szókimondásához a rák sértődékenysége, túlérzékeny nyafogása maga a pokol. Egyáltalán nem férfias jegy. Unalmas, sótlan, síró picsogók.
15/17 anonim válasza:
Hülye általánosítás.
Ugyanis nem csak a napjegy hanem az aszcendens és még rengeteg része van egy teljes horoszkópnak ráadásul ez mindkét oldalról.
Az aszcendens rendkívűl erősen befolyásolja a jegy szülöttét.
Tehát egy Rák napjegyű kaphat egy oroszlán aszcendenst és még ott van a többi uralkodó égitest más aspektusokból.
16/17 anonim válasza:
Nyilas nő vagyok,a férjem rák;-)11 éve együtt..4 éve boldog házassagban 2 gyerekkel.Folyamatosan járjuk a világot!:-)Màr az elején láttuk mennyire összepasszolunk!
17/17 anonim válasza:
Ha a nyilas hűséges azaz lemond a "szabadságvágyáról" akkor van esély a boldog kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!