Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hány éves kortól lehet asztrol...

Hány éves kortól lehet asztrológushoz menni? Vagy ez nincs korhoz kötve?

Figyelt kérdés

16 évesen mehetnék?

Anyukámnak pár éve valós dolgokat mondott, szóval nem kamu.

2013. máj. 27. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogyne. Nincsen kórhoz kötve én is voltam már 5 és 10 évesen is
2013. máj. 27. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem korhatárhoz, hanem IQ pontszámhoz kötött, 70-es IQ alatt bárki igénybe veheti az asztrológust.
2013. máj. 27. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Várj 20 éves korodig, addig talán rájössz, hogy az asztrológia felesleges, ráadásul kamu. Jobban jársz erkölcsileg és anyagilag is.
2013. máj. 28. 08:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát ja. Mert nem mindegy hogy kihez mész. Anyukám volt egyszer egynél amiből semmi nem lett igaz, aztán egy másik olyan dolgokat mondott amik igazak.
2013. máj. 28. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
ajánlatos 28-29 éves kortól ha valakit érdekel, mert akkor van szaturnusz visszatérése, ez egy korszakváltás, a felnőtté válás asztrológiai szempontból így az javallott.
2013. máj. 31. 10:10
 6/9 anonim válasza:
nincs korhoz kötve, én 14 évesen voltam elöször.
2013. jún. 1. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Valóban nincs korhoz kötve, akkor mész amikor akarsz és abban hiszel ami jól esik. Ez a te saját kis szíved joga.
2013. jún. 3. 19:12
 8/9 luciferko válasza:

Mint 30 éve már asztrológiával foglalkozó (4 év Baktay főiskola) mondhatom nem a korodtól függ asztrológiai szintézised elkészítése. Dédunokáim mindegyikének születésekor elkészítettem mert a születési időpontok behatárolják a pontosságát.

A hozzászólásokból láthatod, van aki a boros-sörös pohárhoz köti a SORSÁT.

Hát csak tegye!

Hogy érdemes - e elmenned, az alábbiak alapján döntsd el. Nem vagy már piciny gyermek

Az UNIVERZUM milliárdnyi napnál is nagyobb csillaggal és az őket tartalmazó galaxisokkal van megtöltve, és ez a szám ÁLLANDÓAN VÁLTOZIK!

A mi naprendszerünk és a bolygók is állandóan változnak, pláne a helyzetük. Mivel mindegyik energia kibocsájtással biztosítja közel másfél évmilliárd óta helyzetét naprendszerünkben, ezek az ENERGIÁK mindnyájunkra hatással vannak és különböző képpen a

SZÜLETÉSÜNK PILLANATÁBAN!

Ezért fontos a lehető legpontosabb (PERC) születési időpont

Az asztrológia nem jóslás, hanem az egyén életeseményeinek várható TENDENCIÁJA (lehetősége). Ennek bekövetkezése vagy időszerüsége a SZEMÉLY ÉLETVITELÉTŐL is függ nagy mértékben.

A gépi "hókuszpókok" az ujságolvasóknak és jóslást váróknak készülnek, de az asztrológus tendenciái egy egész ÉLET ESEMÉNYSORT nyújtanak. Ebből TAULHATSZ felkészülni a várható hatásokra és akár megelőzésükre, elviselésükre.

A döntés a TIED! Kívánom, hogy egészséges gondolatvilággal tudd kezelni a nem éppen könnyű témát.

2015. szept. 2. 07:18
 9/9 anonim ***** válasza:
A #8-as válasz pont jó példa arra, hogy mit kell elkerülni. A gyér fogalmazás, az indokolatlan felkiáltójelek, a feleslegesen kiemelt, csupa nagybetűs varázsszavak és az áltudományos mellébeszélés mind-mind piros zászlók.
2015. szept. 2. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!