Két nyilas hogy jön ki egymással?
Ha szellemileg hasonló szinten vannak, akkor jól.
Bár ez minden csillagjegyre és kapcsolódásra igaz. Csillagjegytől függetlenül a hasonló agykapacitásúak jobban kijönnek, mint a különbözőek.
Szóval két okos nyilas jól elvan egymással.
A butaság pedig semmilyen kapcsolatban nem jó, max akkor jönnek hosszútávon jól ki, ha mindketten buták.
Nekem három pasim is nyilas volt, én is az vagyok :)
A szexben jók, de meg kell nézni nagyon, hogy az érzelmi intelligenciájuk, azaz feldolgozó és megoldó képességük azért egy szinten legyen a tiéddel, ez talán más jegyeknél kifejlettebb egy kicsit.
Mondjuk szerintem ott a probléma gyökere, hogy a tüzes jegyű pasik amúgy is nagyon válogatósak és talán egy kicsit túl későn kezdik el a kapcsolatokat, akár szexuálisan is. Emiatt választanak sokszor rossz partnereket és korosztályt is akár.
Amúgy nagyon nyugis és pozitív légkörük van, így kellemes a társaságuk. Szexben szinte semmire nem mondják, hogy nem :). November végi és decemberi nyilas között azért vannak különbségek is :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!