Hisztek a pár horoszkópban? Azt írták, hogy a Kos és a Bak nagyon nem illik össze, aki nekem tetszik viszont Bak. :-S :-D
A napi horoszkópban nem hiszek, de aszcendessel együtt az jegy szülötteinek az elemzésében IGEN!
Sokat elolvastam már, barátnőimmel közösen és jegytől független 80% illet.
Én is kos vagyok és ehhez a jegyhez elég kevés passzol igazán, mert tüzes és nehéz természet amihez nem sokan tudnak alkalmazkodni. Válassz egy oroszlánt és tökéletesebb nem is lehet majd az a kapcsolatod! Tapasztalat! :)
Ne ez alapján válassz párt, mert attól még jól meglehettek együtt, ha Bak. Mondjuk én is hiszek benne, hogy van ezekben igazság, de ha megszeretnék egy olyan fiút, aki a horoszkóp szerint nem illik hozzám, attól még összejönnék vele. Aztán később úgyis kiderülne, hogy összeillünk-e. Én nyilas vagyok és a második barátom rák volt, de mondjuk rólunk kiderült, hogy nem illettünk össze. Valószínűleg túlságosan akaratos voltam az ő nyugodt és lassú természetéhez képest. Viszont az első barátom és a mostani is mindketten nyilasok és velük jól megvoltam/vagyok. Főleg a mostanival, vele a legjobb:).
Tehát szerintem nyugodtan megpróbálhatod, hogy milyen ezzel a bak fiúval, mert az is lehet, hogy sokáig együtt lesztek. Persze a csillagjegyéből valamennyire lehet következtetni a személyiségére, hogy mik jellemzőek rá, de azért egy ember személyisége sokkal összetettebb. Rengeteg minden befolyásolja, hogy milyen valaki: a csillagjegye, az aszcendense, a születési év, hónap, nap, óra, az illető neve, kora, neveltetése, életfelfogása, a környezete ami körülveszi...stb. Szóval ha nagyon tetszik ez a srác, akkor ismerd meg és majd kiderül, mennyire passzoltok egymáshoz!;)
Joshi Bharat valami kis jós volt a "műsora előtt"A terhes nőnek megjósolta a gyerek nemét,rosszul,a felsőfokú angol nyelvizsgásnak azt mondta próbáljon nyelveket tanulni pl angolt.
Nem hiszek azoknak a kik a story és blikk szerkesztőségekben sablonból kiráznak pár jóslást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!