Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos nő - Rák férfi kapcsolatró...

Kos nő - Rák férfi kapcsolatról mit gondoltok? Működhet?

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 02:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

En rak no vagyok a parom kos.... nalunk rendszeresek a vitatkozasok, o tipikus kos en pedig oroszlan aszcendenssel vagyok....:) buszkek vagyunk mindketten de rendszerint en vagyok az aki hamarabb enged es kezdemenyezem a bekulest, viszont o sokkal erzelemdusabb kettonk kozul mint en... es joval feltekenyebb is.... konnyen megsertodik.... a szex isteni.... az izlesunk okyannyira megegyezik ha etteremben vagyunk ugyanazt esszuk es isszuk 😃😃😃 Szerintem nehez egy kost kezelni... de megeri mert egy nagyon jo es lenduletes jegy aki teljes szivevel vag bele a dolgokba.....:) Neha jatszani kell a suketet az teny.... nalam ez a resze megy nehezen oroszlan holdjeggyel megy a dramai felindulas minden szosszenetre .....:)

En imadom:)

2019. okt. 18. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!