Mérleg nő-Bak férfi. MMilyen ez a párosítás? (nem hiszek a horoszkóban, magyarázat lent)
Azért kérdem, mert ismerek egy Bak személyiségű egyént, én meg teljesen Mérleg személyiség vagyok.
Tehát az asztrológiai jellemleírás alapján a Bak jellem és a Mérleg jellem milyen páros?
Azt hiszem jó párositás lenne.
En Bak jegyü vagyok a párom Rák jegyü,de nagyon különbözõek vagyunk mindenben.
En sem hiszek a horoszkópokban,de nagyon sok mindent igaznak találok, amikor beleolvasgatok.
Mérleg- Bak: Mindketten szeretitek a pénzt. Ő megtartani, Te viszont elkölteni.
Pozitív: A bak férfi sok segítséget nyújt céljaid elérésében.
Negatívum: Úgy gondolja nyitottságod, laza viselkedésed komolytalan.
Egyensúly: Ha ragaszkodsz a bakhoz, kemény fába vágtad a fejszéd. Tenned kell azért, h bebizonyítsd, szükséged van rá. Mutasd meg neki a komoly oldaladat is, mivel nehezen értik meg azokat az embereket akik szeretnek szórakozni. Kezdjetek vállalkozó tevékenységbe, ha energiáitokat egy cél felé fordítjátok legyőzhetetlenek lesztek.
Én is mérleg vagyok és a bakokkal nekem is az a legnehézkesebb ővelük kijönni, mert nagyon sok őközöttük és énköztem a különbség.
A mérleg szolídabb, lazább és jobban tud a dolgoknak örülni. Míg a bak szigorúbb, mogorvább és zárkózottabb. Én a bakot azt inkább egy tüzes föld jegynek mondanám.
Én mérlegként a rákokkal tudok jól kijönni, meg a skorpiókkal és a nyilasokkal, ez a 3 jegy áll hozzám szorosan jó viszonyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!