Bika horoszkópú, ikrek ascendensű lány vagyok. Ki illik hozzám?
A nyilas tetszhet az iker aszcendensednek, de a bikanak pont a legrosszabb. Egy nyilas jegyu nagyon nehezen viseli el, ha birtokolni akarjak, ha a parja feltekeny, stb.
Hogy jobban megertsd, a nap jegyed (bika) az, ami te valoban vagy, az aszcendensed pedig olyan, mint egy maszk, amit a kulvilag lat. Igy nem csoda, hogy a nyilas, aki ikreknek lat teged esetleg azonnal megkedvelhet, de ez csak a kulso, a belsod nem biztos, hogy megfelelo lesz neki, es a kezdeti fellangolas esetleg atfordulhat olyan erzesbe, hogy mindketten csalodottan hagyjatok ott egymast. DE, ne ez hatarozza meg a dolgokat. Legyel tudatos, de semmitol ne foszd meg magad... Nagyjabol mindennel csak tanulhatsz :)
ha nagymellű szőke vagy, akkor én :P
az asszencedensedet vagy midet meg majd kezeltetjük
Üdv kérdező!
A párosításról az én véleményem ez:
Ne ez alapján keress magadnak párt, mert bele fogsz őrülni, mindenben csak a jeleket fogod látni. Ezt te is beláthatod, hogy nem egy jó irány.
Inkább próbálj úgy tekinteni a párosításra, mint egy útmutatóra, ami abban segít, hogy megismerhesd a közös erősségeket és gyengeségeket (főleg ezeket, mert ezeken áll vagy bukik egy kapcsolat).
Tisztelettel...
Bika horoszkópú, ikrek ascendensű lány vagyok. Ki illik hozzám?
Aki rák napjegyű meg halak aszcendensű. Meg fiúk többi 99%-a aki nem hisz a horoszkópokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!