Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lélekhoroszkópot hogyan kell...

Lélekhoroszkópot hogyan kell kiszámítani?

Figyelt kérdés

Aki ért a lélekhoroszkóp kiszámításához, elmagyarázná nekem érthetően, példákkal, hogyan kell ezt pontosan kiszámítani? Csak nem rég óta foglalkozom asztrológiával.

Hozzáértők válaszát várom! Köszönöm!

#Lélekhoroszkóp
2012. nov. 29. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

A mit?

Honnan az istenből találnak ki ennyi ökörséget már?!!!

2012. nov. 29. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Kitalálod, mint minden más asztrológiás dolgot.
2012. nov. 29. 15:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Honnan az istenből keverednek ide, az ezotéria-asztrológia témakörbe olyan emberek, akiket ez a téma nem érdekel? Megkértem, hogy ők kerüljenek a kommentjeikkel. Mindegy, saját magukat minősítik ezzel. Többet velük nem kívánok foglalkozni. Hozzáértők válaszát várom. Ha nincs ilyen, akkor ne kommenteljenek. Köszönöm!
2012. nov. 29. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, de egy szóval sem mondtad, hogy kerüljük a kérdést. Azt írtad olyanok válaszoljanak akik értenek hozzá.
2012. nov. 29. 15:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, ne kerüljétek a kérdést :D , csak tényleg olyan válaszoljon, aki ért hozzá, vagy akit érdekel. Mert annak úgy semmi értelme, ha olyanokat írnak, hogy "hú, ez mekkora baromság", meg "miket ki nem találnak". Na szóval, értitek.
2012. nov. 29. 15:52
 6/7 Five Star ***** válasza:
Hm én foglalkozok egy ideje az asztrológiával, de ilyenről még csak nem is hallottam! Nem a rejtett aszcendensre gondolsz? Ha nem, akkor sajnos nem tudok segíteni :( De legalább megpróbáltam.
2012. nov. 30. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
28%
Izé- Japánban a tradicionális felosztás az volt, hogy külön éltek a nők, külön a férfiak, felosztva a házat. Énszerintem nem ártana egy nőiinternet, meg egy férfiinternet. Nem halna le az agyunk a sok, kisgyereknek megmaradt, ezóimádótól. (Miért jó a lehető legértelmetlenebb dologban hinni? Mindegy.) Csináljátok. Magatokban. A leprásoknak is volt mindig egy sziget, nektek miért nincs? Komolyan elég.
2012. dec. 9. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!