Skorpió nőhöz melyik csillagjegy illik leginkább?
Én skorpió nő vagyok, és elvileg a víz jegyekkel kéne jól kijönnöm(halak,rák), de azok túl gyengék, lagymatagak a skorpióhoz képest. A tűz jegyek sokkal inkább imponálóak nekem, különösen a nyilasok, talán az egyetlen férfitípus amelyikkel kölcsönösen tiszteljük egymást. Ez a sahát élettapasztalataim alapján írom. Nekem ilyen típusú pasik jöttek be. De ahány ember annyiféle világ. Ezt nem lehet 12 kategóriára besorolni. Lehet h egy másik skorpió nőnek egész mások az igényei. Én csak mint csepp a tengerben, egy vagyok a sok közül.
اميس
Egy csepp skorpio a tengerben :DDD
Ha hallottal a születeskori percre pontos horoszkoprol, az arnyaltabban leirja a születeskori asztrologiai hatasokat.
Egy Hal, szinten a tengerböl :D
Határozottan a bika jegyű férfiakat ajánlom. Bennük minden megvan, amit egy skorpió nő elvárhat egy férfitól.
Nekem a halak nagyon nyál, nagyon sértődékeny, piperkőc! Egyenesen rosszul vagyok tőlük. A rák férfiak aranyosak, de inkább csak havernak tudom őket elképzelni. Bár mostanában több szűz férfival találkoztam.. bennük is van valami plussz. De ezt lehet csak én látom így. A lényeg, hogy a halak, oroszlán és a vizöntő kizárva!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!