Rák fiú + Halak lány? Mennyire illenek össze?
Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 21:06
1/10 anonim válasza:
Sajnos egyáltalán nem, a kapcsolat vége kétséget kizáróan sorozatgyilkosság lesz. Szakítsd meg a kapcsolatot a másik féllel, a lehető leghamarabb!
2/10 anonim válasza:
Szerintem az egyik legjobb párosítás :) én halak vagyok a férjem rák és már 12 éve együtt vagyunk és még most is nagyon szeretjük egymást :)
3/10 anonim válasza:
mindkettő víz alatt él, nem? hát akkor.
4/10 anonim válasza:
A rák egy ízeltlábú, nem párosodik halakkal, viszont előszeretettel fogyasztanak halakat, nagyobb halak esetében néhány rák élősködő életvitelt alakít.
5/10 anonim válasza:
A rák a farkánál csípi meg a halat. Többet nem is engedi, amíg be nem kebelezte.
6/10 anonim válasza:
"A rák a farkánál csípi meg a halat" -- de itt a lány a hal...
7/10 anonim válasza:
A ráknak vigyáznia kell,hogy ollóival fel ne sebezze a hal uszonyát.
8/10 anonim válasza:
Veszélyes, kiszámíthatatlan kapcsolat. A rák fiú erős de mégis érzékeny, ideig óráig a hal lány békésen elvegetál mellette. De ha jön a száraz évszak jaj nekik! Ezért lenne mindkettőhöz jobb párosítás egy vízöntő.;-)
David Attenborough természettudós.
9/10 anonim válasza:
víz jegy víz jegy nagyon jól összeillenek. a legjobb párosítás jol kifogtad:D
10/10 IstvanGTA válasza:
Szerintem a horoszkop nem jelent semmit,miert az dontse el ki illik ossze es ki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!