Melyik csillagjegy a legszimpatikusabb?
Azt elfelejtettem, de azt is le lehet írni, h miért.
Meg a legkevésbé szimpatikusat is leírhatjátok.
Kíváncsi vagyok melyik a legszimpatikusabb és melyik a legkevésbé.
Mérleg:
Jó barát, jó szerető, többnyire központi figura, pozitív általában, toleráns a másikkal szemben, sokoldalú, maximalista, tehetséges sok mindenben főleg ahol kell kreativitás és gondolkodás, Lelkiismeretes és átudja érezni a másik baját.
Nagyon tud érzékeny is lenni és hiú is, de összességében nagyon kedvelt jegy szerintem.
A szűzet én pont nem preferálom :) bár nem szeretek ítélkezni de a szűzek furák.
Nagyon földhözragadt jegy, garasos, kicsinyes, anyagias és ezért valamilyen szinten önző is.
Viszont megbízható és földhözragadtsága miatt jó a pénzügyekben is.
Bármiféle társnak nyilast választanék, mert nagyon lelkesek, és ezt a lelkesedést másokra is átragasztják.
Könnyen elszórakoztatnak mindenkit, jó programokat találnak ki. Az össze nem illő embereket is közelebb hozzák egymáshoz. Jó hatással vannak az emberekre: aki szomorú, azt felvidítják, aki magányos, annak társaságot nyújtanak, aki ideges, azt lenyugtatják, aki túl kemény, azt meglágyítják, és bizony néha, ha valaki túl józan, akkor azt leitatják :D
Tevékeny életre sarkallják az embereket azzal, hogy ők maguk mindig alkotnak valamit. Sokat tudnak, és ezt a tudást szeretik másoknak is átadni.
A barátaik mindennél fontosabbak számukra. Igyekeznek minél több időt velük tölteni, ha ez nem lehetséges, akkor különböző telekommunikációs eszközök segítségével ostromolják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!