Melyik horoszkópot nézzem akkor?
Figyelt kérdés
Koraszülött voltam.
Egy hónappal előbb jöttem,mint ahogy "tervezve volt" :D
Július 19-re voltam kiírva és június 18-án jöttem.
Ikrek most a horoszkópom,viszont a rák annyira illik rám hogy elmondani nem tudom.Nagyon ijesztő
A legdurvább hogy az aszcendensem is rák.
Most akkor melyiket nézzem?
/aki nem hisz ebben az kattinthat is a vissza gombra ;) /
2012. okt. 22. 17:45
11/12 anonim válasza:
Hehe,én meg későszülött voltam,november közepére voltam kiírva,de csak december elején születtem meg.:] Tehát skorpiónak voltam kiírva,de nyilas lettem,az aszcendensem meg mérleg,és igazából mind3 jegy nagyon illik rám,és sztem ezek a leg[cool]abbak. Tipikus későőszi gyerek vagyok,és az ősz a kedvenc évszakom.;)
12/12 anonim válasza:
A horoszkópot a pontos születés pillanatára állítják fel, tehát nem az számít, hogy kora vagy későn szülött valaki.Az Aszcendens a születés pillanatában a keleti horizonton felkelő jegy adott foka.Ez a jegy tehetségünket, képességeinket,alkati tulajdonságainkat hordozza.Sors szabta feladatainkra is rávilágít.Azonban az ember annál sokkal színesebb egyéniség, hogy egy jegy határozza meg a személyiségét. Ezért van szükség a teljes horoszkóp képre, a Napjegyre,Holdjegyre, születési uralkodó helyzetére stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!