Nyilas férfihez melyik nő illik legjobban az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Ikrek
Szűz
Mérleg
Skorpió
2012. szept. 28. 16:24
11/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Én volnék a Nyilas férfi,és nekem a Skorpió lány tetszik a legjobban. Nem negatív,de nem is pozitív,egyszerűen megfejthetetlen. Hát szóval maga a tökély!:)
2012. szept. 30. 18:03
12/17 anonim válasza:
Igazsán nem is tutam tökeletes vagyok igen
13/17 anonim válasza:
Ja is bocs hogy ki aktam csak todd azt írta Elemen Josnö hogy en negativ vagyok mindenkit meg csipek de mindegy leneg az hogy legalább a fiúk kedvelnek hamár szinte az öszes csaj uttál
14/17 anonim válasza:
Hát a skorpiókkal jó tapasztalatom még nem volt...alattomos egy tipus...mint párkapcsolat, mind barátság...
Nyilas a párom, én Oroszlán vagyok. Nagyon jó a kapcsolatunk, hamarosan megesküszünk. Ennyit tudtam hozzátenni!:)
24N
15/17 anonim válasza:
ma 18:16: Az írásod alapján a te horoszkópod inkább ökör, nem skorpió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!