Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik jegyyel volt a legjobb...

Melyik jegyyel volt a legjobb es legrossabb?

Figyelt kérdés
Csupan tapasztalataitokra vagyok kivancsi
2012. szept. 25. 15:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A legjobb és a legrosszabb is halakkal volt, persze nem ugyanazzal a személlyel.
2012. szept. 25. 19:24
 12/23 anonim ***** válasza:

Márhogy konkrétan mire kell itt gondolni? Mi volt legjobb vagy legrosszabb?

Mert ha ágyjelenetekre kell gondolni, mint ahogy az eddigi válaszadók tették... :) Akkor azt mondanám, hogy Ikreket soha többé ne lássak pucéran! Mert semmi szenvedély, semmi romantika, semmi órákig tartó ölelkezés és puszilgatás... De ha kell egy jóbarát kiránduláshoz vagy városnézéshez, esetleg egy nagy vitás eszmecseréhez, akkor arra legjobb az ikrek!

Nem mindegy tehát, hogy mihez "kell" a másik! Amíg ezt nem tudjuk, addig nem ragoznám a többi jegyet.

Ha hosszútávú párkapcsolatról van számomra felejtős az ikrek, a skorpió, az oroszlán.

Viszont jól kijövős a mérleg, a rák, esetleg a szűz és a bika. Talán a kos is.

Bakot, vízöntőt, nem ismerek nagyon. Nyilassal meg gondolom uncsi lenne, mert két dudás egy csárdában...

34n, aki nyilas

2012. szept. 27. 13:12
 13/23 anonim ***** válasza:
41%

Én Nyilas férfi vagyok,és hát igazi casanova;)

Az Ikrek az tényleg kiábrándító,mintha egy fadarab lett volna a csaj,komolyan férfi létemre én több érzést vittem bele... O.o

A Kos nő ellenben kiválóan teljesített. A sok vita miatt nem tartott túl sokáig,rövid tüzes kapcsolat volt.

A Mérleg leányzó az már majdnem tökéletes,tényleg igazi nő,akivel szinte mindent ki lehet próbálni,csak egy idő után lagymatag lesz ,ellaposodik a kapcsolat.

A Szűz nővel kipróbáltam volna,de nem hagyta:$

De az egyetlen jegy,amely komolyabban felkeltette az érdeklődésemet,amely igazán elmélyít ,akivel a legforróbb legizgalmasabb éjszakákat lehet eltölteni,és a legtöbb szenvedélyt ígéri ,akivel akár komoly kapcsolatot is el tudok képzelni, az a Skorpió... *.*

2012. szept. 27. 22:45
 14/23 anonim válasza:
66%

Skorpió vagyok, ikrek jegyű férfival valami rettenetes volt az együttélés, mert: mindent ő akart eldönteni, állandóan besértődött minden csip-csup dolgon, nagyon nehezen békült ki és a későbbiekben újra felhozta a dolgot és újabb vita lett, pedig én totál toleráns voltam. Kötelező volt a szoknya tűsarkúval és a feszes blúz, hogy villoghasson velem, de a kezem nem fogta meg, mert nehogymár, az olyan férfiatlan. Ja, és, ha ugyanolyan kifestett tűsarkús nő jött szembe, azt kritizálta, hogy k.rvás. A férfiak között (haverjai)hozta azt a szerepet, hogy ő a kőmacsó én pedig a csicska, és érezzem magam jól, mert ő a legjobb dolog amit a sorstól kaphatok. Amikor összejöttünk kis szerénynek tűnt, ez az elszálltsága csak az együttélés során jött elő. Viszont sokat utaztunk! Ágyban megtett mindent de inkább csak azért, hogy cserébe kapjon is, közben az volt az érzésem, hogy azt várja hogy csodáljam a teljesítményét, és mindig kérdezgette, hogy jó-e. Nem volt bújós, én igen.

Oroszlán hapsi önző volt, utált dolgozni, nem értett semmihez, csak okoskodott és többször megcsalt.

Másik oroszlán viszont imádott, de egyszerűen nem lehetett vele kimozdulni sehová. Pénzügyekhez nem értett, mindig eladósodtunk, mert amit én kerestem azt is eltüntette, mert mindig valami jó befektetést, nagy bizniszt talált, ami persze bukta volt. Viszont sokat dolgozott így ritkán dekkolt otthon, tök unalmas volt egyedül hétvégenként, de akkor is ha ő is otthon volt. Egyszerűen nem motiválta semmi, hogy valahová haladjunk az életbe, ő nem akart haladni, tapasztalni, élményeket szerezni. Tiszta befőtt. Az ágyban viszont mindig legyen valami, és ha egy alkalom kimaradt órákig képes volt arról dumálni, hogy gond van a kapcsolatunkkal. Ja, és ő sem volt bújós.

Jelenleg egy nyilasra hajtok, de észre sem vesz és valahogy elérhetetlennek tűnik, nem tudom, hogy csinálja. Érdekes, hogy a nyilasokról sokan rossz véleménnyel vannak, remélem én nem ezeket tapasztalom majd, ha összejön.

2012. szept. 28. 08:29
 15/23 anonim ***** válasza:
83%

Húúú, 23#-as Skorpió! Tökéletesen leírtad a tipikus ikreket!!! Csak bólogatni tudok!

"villoghasson velem" (Ja, enyém meg mikor sok édességet ettem, megszólt, hogy majd el fogok hízni... nem vagyok egy hízós fajta. Ő viszont zabált pékárut pékáruval, akkora volt már a hasa, mint egy hordó, de tökéletesnek látta magát tükörben. Meg szeretett ő is villogni...)

"de a kezem nem fogta meg, mert nehogymár, az olyan férfiatlan."

Enyém is néha az út túloldalán ment, ha eszébe jutott valami, amit ott meg kell nézni. Csak néztem mindig, hogy hova tűnik. Mindig a hülyeségeit nézte a kirakatban, én meg rohantam utána, mint anyuka pistike után. Én spec. nem szeretem idegeneknek azt mutatni, hogy egy pár vagyunk, nem ezért akartam volna a kezét fogni olykor, hanem csak mert jó belekarolni valakibe, beszélgetni, sétálni. Na neki nem ment..

"hogy cserébe kapjon is" jaja

"Nem volt bújós, én igen." Csak akkor bújós, ha épp semmi nem jön neki össze, és maga alatt van. Na akkor bújós, máskor nem.

A nyilasokról ne legyen rossz véleményed. Sokan úgy ítélik meg a nyilasokat, hogy nem is ismerik, a nyilasok pedig hagyják, hogy mindenki úgy vélekedjen, ahogy akar, és nem küzdenek azért, hogy mindenki az igazi énjüket ismerje meg... Aki nem áll közel a nyilashoz, az gondoljon amit akar... Márpedig bizony könnyű rólunk (mert én is nyilas vagyok, igaz én nő) téves vélekedést hozni felületes ismeretség alapján.

Az talán fontos lehet a nyilas pasinak, hogy ne erőltesd rá magad, hagyd, hogy meghódítson ő téged. Az elejétől fogva legyél őszinte és önmagadat add, ne játszd meg magad, ne trükközz! Az őszinteség naogyn fontos ahhoz, hogy megismerhessen és megbízhasson benned. Ha ez megvan, és tetszel is neki, meg akadnak közös dolgaitok, akkor nagyon jó lehet, hidd el! Akkor ragaszkodni fog hozzád, és hűséges lesz. Akármilyen hihetetlenis, a nyilas hűséges típus. Azért szokták az ellenkezőjét mondani, mert aki átveri, hazudik, nem önmagát adja, nem hagyja magát megismerni, azt inkább ott hagyja. Egy nyilas nem szeret művi kapcsolatokban létezni! Ja, érzékeny és bújós is, ne egy kősziklaként kezeld! A hülyeségeit, szórakozottságát, meg gyerekes vidámságát szokd meg! Sok sikert! :-)

2012. szept. 28. 10:20
 16/23 anonim válasza:
48%
Köszi utolsó! Tényleg, az ikrek csávó engem is b@sztatott, hogy miket eszem és ha feljött 2 kiló, egyből megjegyezte. Ja és mellfóbiás is volt, egyszerűen nem bírt mit kezdeni a nagy mellekkel.
2012. szept. 28. 15:51
 17/23 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem mostmár akkor, épp itt az ideje, hogy alapítsunk egy ikrek-ellenes klubbot! XDXD
2012. szept. 28. 16:50
 18/23 anonim ***** válasza:
72%

Hát ikrek-ellenes klubbot azért ne... Mert akárhogy idegesítőek, legalább nem rosszindulatúak. Nem direkt szivatják az embert, csak más az igényük, és ebből lesznek összeütközések, ha nem hagyjuk, hogy az legyen amit akarnak... De nem tesznek direkt ellened.

Egyszerűen tudni kell őket helyükön kezelni. Mivel ridegek, érzéketlenek, így bújos valaki ne válassza társnak, csak ennyi.

2012. szept. 28. 20:21
 19/23 anonim ***** válasza:
66%
Ez most úgy hangzott, mintha valami más élőlények lennének. Tudni kell kezelni őket???? Az ikrek nem egy másik faj tagjai, csak egy bizonyos csillagjegy alatt született emberek...
2012. szept. 28. 20:27
 20/23 anonim ***** válasza:
57%
:D ha belegondolok, hogy mekkora képtelenség, hogy a világon élő összes ikrek egyforma legyen... Nem lehet, hogy ti mind ugyanazzal az eggyel voltatok?
2012. okt. 1. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!