Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » 1993. 09.25-én 7:20-kor...

1993. 09.25-én 7:20-kor születtem ez jónak számít?

Figyelt kérdés
Valaki tudna nekem mondani valamit a jövőmről, hogy ez szerencsés dátum e meg stb.?
2012. szept. 20. 23:21
1 2
 11/13 anonim válasza:
45%
Elvileg aki nappal születik annak sokkal örömtelibb és boldogabb lesz az élete.....ennyit tudok mondani :)
2012. okt. 13. 05:51
 12/13 anonim ***** válasza:

A számmisztika első lépcsőfoka, összeadni a születésünk dátumának számait, ami kijön, feljegyezzük. Ez nálad 38. Ezután ennek két számjegyét is összeadjuk: 3+8 = 11 Erre azt mondják, 38/11 vagy.

Mivel az 1 szám a kreativitás jele, a 11 -es a kétszeres kreativitásé. Ezzel együtt az önbizalomé.A 3 szám jelentése önkifejezés és érzékenység, a 4-es: jólét, hatalom.

A 38/ 11 esek azért születtek a világra, hogy a kreativitást és az anyagi sikereket megélve megtanulják, hogyan nyílvánítsák ki együttérző és nagylelkű módon hatalmukat és energiájukat.

Nem saját érdekeiket, hanem egy magasabb rendű célt kell szolgálniuk. Úrrá kel lenniük önbizalom hiányukon, és meg kell tanulniuk a tekintéllyel szemben érzett, elfojtott dühöt kezelniük azáltal, hogy ők maguk is tekintélyes, elismert emberré válnak.

2012. okt. 14. 16:37
 13/13 carpediem1983 válasza:
Hmmm akkor még születtek emberek???
2013. jan. 28. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!