Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van olyan ember, aki teljesen...

Van olyan ember, aki teljesen más, mint amit a horoszkópja ír?

Figyelt kérdés

Mert én tudok egy ilyet. Oroszlán a horoszkópja, de teljesen más. Ő ilyen kis gyenge jellem és teljesen másmilyen, inkább ellentétes, mint amit az oroszlánra ír.

Tudtok ti még ilyet? Talán akkor az aszcendense más és az erősebben hat rá?

Olyat is hallottam, hogy az aszcendens 35 éves kor után kezd hatni, de ő még nincs is 35. Ebből mi igaz?

2012. szept. 12. 22:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%

Az első hozzá szólóval értek egyet.

Sátán az ördög az aki a médiumokat, vagy is a horoszkóppal, és hasonlóval foglalkoznak, akiket irányít kinek mit írjon.

Sajnos sokan bedőlnek ennek, és az életüket ehhez igazítják, ahelyett, hogy saját egyéniségük legyen, illetve saját gondolkodás módot alakítsanak ki.

Zsömle/lány

2012. szept. 14. 09:15
 22/22 Kameko-san ***** válasza:
Én szűz vagyok. Eddig nem nagyon olvasgattam horoszkópos jellemmeghatározást, de most 2 oldalt megnéztem és nem sok illik rám. Nem vagyok rendmániás, nem vagyok munka(én esetemben iskola) szerető és nem szeretek irányítani. Én inkább csendes, visszahúzódó lány vagyok, szeretem ha pontosan meg van határozva, hogy mit kell csinálnom. Igazából rövidtávon kicsit trehány vagyok, csak 1-2 hét után pakolok össze. Nem szívesen bírálok másokat. Csak azok illenek rám, hogy szeretek olvasni, válogatós vagyok és, hogy jól megjegyzem a dolgokat (ja és néha tombol az egó is :D ). Szóval a kérdésre válaszolva igen,, van olyan, pl. én.
2012. szept. 27. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!