Rák férfi és a szex?
Mennyi idő után szoktak általában kezdeményezni?
Milyen néven veszik ha a nő kezdeményez?
Milyenek az ágyban?
Persze tudom, hogy nem minden ember egyforma, meg hogy horoszkóp alapján ezt nem lehet konkrétan megállapitani, de azért általános alapon lehet róla beszélni.
Kérdésem leginkább a rák férfiakhoz, vagy olyan nőkhöy szól, akiknek rák párjuk van vagy volt.
Köszönöm! :)
Mennyi idő után szoktak általában kezdeményezni? Változó.
Milyen néven veszik ha a nő kezdeményez? Változó.
Milyenek az ágyban? Nem tudom, nem szexeltem még magammal.
Üdv: egy rák férfi. Remélem segítettem.
Én értem :)
De attól még akadhat itt olyan, aki szivesen elmesélné mi a tapasztalata... És akkor nem is kell általánositani. :)
Te általánosítasz... idióta dolog a horoszkópból levonni ilyen következtetéseket,minden ember más! Már ne is haragudj,de ha ezt nekem előadnád élőben,amit itt megkérdeztél, szembe röhögnélek,mert hülyeség,amit kérdezel. Ez emberfüggő,és nem horoszkópfüggő!
28/F vízöntő
A Rák férfi a második randevún kezdeményezi a szexet, kivéve, ha az keddre esik. Akkor a harmadikon. (Értelemszerűen az NE essen keddre.)
A Rák férfi jó néven veszi, ha a nő kezdeményez, de van, amelyik nem!
A Rák férfi az ágyban jó, de vannak ágyban gyengén teljesítő Rákok is. (Hogy te melyiket fogtad ki, az a második randin kiderül. Kivéve, ha az keddre esik. És innentől már te is tudod.)
Felhasznált irodalom:
Story-magazin, Gyakori kérdések, pletykalapok, fodrászüzletek.
Ez mind hülyeség, és bántó, amit írtatok, csak bántjátok a kérdezőt.
Én tudom a választ, mert én már dugtam a világ összes Rák férfijával. Így átlagot is tudok mondani! (Ugyanitt Skorpió-férfi-elemzés. Sűrű életem volt.)
Kedves előző!
Érdekes, én nem emlékszem rád.
Vagy te voltál az az ikrek nő, aki részt vett az általánosító felmérésemben?
Leírom a tapasztalataim:
Mennyi idő után szoktak általában kezdeményezni?
3-ból kettő azonnal, a harmadik soha, csak célozgat.
Milyen néven veszik ha a nő kezdeményez?
Mindnek megfelelt.
Milyenek az ágyban?
Az egyik azt akarta, hogy azt élvezzem a szexben, amit ő elképzel, hogy jó. Nagyjából hogy semmi más ne számítson, csak hogy ő technikailag mekkora zseni. Fogalmam sincs, milyen az ágyban, mert ez elvette az összes kedvem. A másik kettő maximum 10 mp-ig bírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!