Magas spirituális szinttel rendelkező mágusok, emberek szoktak olvasni heti horoszkópokat tini, női magazinokban?
"Magas spirituális szinttel rendelkező mágusok"
Innentől kezdve bármi is a kérdés, értelmetlen. Elégtelen, vissza le a helyedre.
Én nem vagyok "magas spirituális szinttel rendelkező mágus" sem asztrológus, de abban biztos vagyok, hogy akik azok, nem olvasnak napi horoszkópokat, mert tudják, hogy az asztrológia sokkal bonyolultabb annál, hogy a Kosok megnyerik a lottó főnyereményt (nem is biztos, hogy lottózik az összes!), a Bikák szívét összetöri a párjuk (tuti, hogy egy csomó közülük szingli, tehát nem is vonatkozik rájuk!) stb. Aki egy kicsit konyít az ilyesmihez, tudja, hogy semmi értelme elolvasni ezeket, hiszen nem előzi meg személyre szabott asztrológiai elemzés és egyedül az emberek napjegyére alapozza a jóslatát, miközben az még édes kevés, hiszen hol van még az illető aszcendense, milyen jegyekben álltak születésekor a bolygók...
Legfeljebb jót röhög, vagy bosszankodik az egészen.
:)))))
Én régóta foglalkozok asztrológiával, habár mester szintre fejleszteni egy élet is kevés, azért mondjuk úgy, jobban értek hozzá, mint az átlag :) Nem szoktam napi horoszkópot olvasni, mert az nesze semmi, fogd meg jó, nem személyre szabott, mindössze a Nap-jegyet nézi, ami egyetlen faktor a rengetegből. Szép is lenne, ha pl. a világon minden Bikával ugyanaz történne egy napon :) Női lapjaim pedig amúgy sincsenek, pláne, mivel fiú vagyok :D
Viszont ha van valami fontos dolog (pl. randi előtt, ha már így kérdezted :D), akkor azért a személyes ábrára rá szoktam nézni néha :) Nem azt mondom, hogy az asztrológia vezeti az életem, mert azt én teszem, de az asztrológia néha jó iránytű tud lenni. De csakis a személyre szabott ábra, nem pedig a sablon napi horoszkópok, amiket olvasni lehet az újságokban és az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!