Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák-rák? Működhet ha ennyire...

Rák-rák? Működhet ha ennyire hasonlítunk?

Figyelt kérdés

Persze vannak külöbségek, de nagyon sokimindenben ugyanolyanok vagyunk, hasonló a gondolkodásunk, már-már egyforma... Tökéletes pár lennénk, vagy elunnánk az életünk egymás mellett, épp azért mert ennyi sok a közös?

Mik a tapasztalatok?

2012. aug. 31. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
az,h a horoszkóp egy nagy hülyeség.. biztos működne,próbáljátok meg:)
2012. aug. 31. 15:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Itt nem a horoszkópon van a hangsúly, hanem a hatalmas hasonlóságokon ami vagy amitt, vagy nem amiatt, de megvannak.

Nem mondom, volt már többször is, hogy valakivel hasonló volt a felfogásunk, de most itt olyan apróságokról is szó van a nagyobb dolgokon kívül, amiről azt hittem hogy csak én vagyok olyan "normálatlan", hogy észrevegyem/felfigyeljek rá...

Persze vannak különségek is jócskán... akkor lehet hogy épp emiatt a kettőség miatt lenne nagyon jó?

Amúgy világos, hogy nem ez alapján döntök, de rám eddig igazak voltak azok a "sztereotípiák", hogy pl rák-hallakkal, skorpióval vagy bikával jön ki a legjobban.

2012. aug. 31. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, mivel ha több dologban egyetértetek, ezért kevesebbet veszekedtek. Kevesebb veszekedés -> kevesebb stressz.
2012. aug. 31. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor működhet ha teljesen különbözőek vagytok? NEM... Akkor működhet ha vannak közös érdeklődési körötök? IGEN...
2012. aug. 31. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Szüleimnek nem működött! Rettenetes válóperük gyerekkoromban olyan iszonyatos volt, hogy még ma is meghatározó negatívum számomra az életben....

Aztán másoknál lehet, hogy működik, ők talán túl fiatalok voltak, és mindkettem makacsok.

2012. szept. 3. 11:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! :)

Nem látok a jövőbe, szóval nem tudom biztosra mondani, hogy velünk minden rendben lesz, hisz, mint minden egy párkapcsolatban, ez is két emberen múlik. Csak annyit mondhatok, hogy ha rajtam múlik mindent megfogok Érte tenni, amikor megcsókolt és megölelt az az érzésem támadt - és azóta se múlt el - hogy révbe értem, és Ő az igazi.

Sok próbálkozás volt már életemben, amiből egyetlen egy volt, akire azt tudtam mondani, hogy talán, ő. De most annyira tisztán látok mindent. És alig várom, hogy Vele legyek majd mindig.... :)

Utolsó, sajnálom a szüleid, de remélem mi több sikerrel járunk. Mindketten akarjuk ezt, úgyhogy remélem sikerül:)

2012. szept. 3. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:
drukkolok:))
2012. szept. 3. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!