Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán nő vagyok, a párom...

Oroszlán nő vagyok, a párom rák férfi. Összeillünk horoszkóp alapján?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez a mérvadó, csak érdekelne. Mert annyira nem felhőtlen a kapcsolatunk, nagyon sok mindenben mást gondolunk dolgokról stb, és, hogy ennek lehet-e köze ahhoz, hogy egyszerűen nem illünk össze?
2012. júl. 9. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen 10-es...!

A nyilas nő és rák férfi legtöbb esetben összeillik. Mert bár tüzes jegy, de teljesen más, mint egy oroszlán. A nyilas eléggé érzékeny, alkalmazkodó és megértő, és könnyebben túllép dolgokon, nem akarja mindig a saját igazát érvényre juttatni. Néhány tulajdonságban hasonlít a rákhoz, a többi tulajdonsága pedig alkalmassá teszi, hogy a rák mindenféle problémáit,logikátlanságait és hülyeségeit elviselje vagy épp pont ezekért szeresse.

A nyilashoz képest az oroszlán viszont sokkal határozottabb, nemcsak hogy szeret uralkodni, de nem tűri, ha valami másképp megy, mint ahogy ő képzeli. A rák viszont elég makacs, ő is saját feje után megy. Így aztán nem csoda a veszekedés. A rák ragaszkodik valami tök felesleges megoldáshoz, az oroszlán tud egy sokkal egyszerűbbet, de mindhiába. A rákot úgysem fogja tudni meggyőzni, az oroszlán pedig alárendelt kiskutyának fogja magát érezni. És így csak szenvednek, annak ellenére, hogy bírják egymás humorát. Ezzel szemben a nyilas képes a lemondásra, és ha a ráknak is benőtt a feje lágya, akkor ő is kompromisszumkészebb. Ezért nem stimmel az e tűz-víz ellentét.

2012. júl. 11. 10:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Dehogy, a tűz és a víz jegyek nem jönnek ki egymással
2012. júl. 19. 13:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Oroszlán nő vagyok én is, de eddig volt két rák férfi párom, egyik sem rövid kapcsolat, 2 és 6 év, hát nagyon nem passzoltunk! Eleinte nagyon egymásba voltunk habarodva, de az együttlakás során kijöttek a különbségek. Ismerek még rákokat, de mint férfi, nem jönnek be. Az biztos, hogy kerülöm már őket. Vízöntő párommal jól megvagyunk.

37N

2012. júl. 19. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!